Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z bicepsem !!!

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2199

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 132
tak biegałem 4 lata w klubie od ponad roku pozostawiłem bieganie i zacząlem przyłożyć się na siłowni. Pozostałych partii mięśni czyli ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 23490
I Ty zakładasz temat w dziale dla zaawansowanych . Ja zaprosiłbym Cię raczej tutaj: https://www.sfd.pl/Junior_SFD__pierwsze_kroki_na_siłowni_i_w_sporcie-f429.html 

Good ol' chicken!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1504 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 35850
a nie posiadasz klatki piersiowej? plecow? nog? jw , najpierw podstawy chlopie.

===> 1Polska.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Na pierwszym miejscu cche rozbudować klatke piersiową i siłę ;) ale chce troszkę zwiększyć masę mięśniową na bicepsie. Nogi i plecy ćwiczę ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 23490
Ja już wymiękłem. Do widzenia

Good ol' chicken!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
całego planu nie napisałem tylko do środu
czwartek robie klata siłowo taki trening 20min-30min i tricek piątek plecy sobota klata masowo + nogi ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1504 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 35850
klata silowo, inny dzien klata masowo + nogi. Chlopie wez sie za czytanie podstaw ! Cwiczenia na silowni to nie jest glupie machanie ciezarami!

===> 1Polska.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Trening siłowy trwa u mnie chwile 95kg 4 serie po 2 razy chce przez miesiąc poćwiczyć w taki sposób ;) ja sie nie pytałem o klatę bo ona jest w porządku tylko o bicepsa i nie filozofujcie tyle biceps to biceps :) wyniki na klate mam dobre więc się odwalcie ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
K***a , ale Ty cwiczysz kompletnie zle ! Wracaj do podstaw , dostales link i wez sie za czytanie.

===> 1Polska.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
co widzisz w tym złego ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Podciaganie

Następny temat

jaką literaturę zw. z kulturystyką polecacie?

Spalanie
Polecane artykuły