tak biegałem 4 lata w klubie od ponad roku pozostawiłem bieganie i zacząlem przyłożyć się na siłowni. Pozostałych partii mięśni czyli ?
...
Napisał(a)
I Ty zakładasz temat w dziale dla zaawansowanych
. Ja zaprosiłbym Cię raczej tutaj: https://www.sfd.pl/Junior_SFD__pierwsze_kroki_na_siłowni_i_w_sporcie-f429.html

Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
a nie posiadasz klatki piersiowej? plecow? nog? jw , najpierw podstawy chlopie.
===> 1Polska.pl
...
Napisał(a)
Na pierwszym miejscu cche rozbudować klatke piersiową i siłę ;) ale chce troszkę zwiększyć masę mięśniową na bicepsie. Nogi i plecy ćwiczę ;)
...
Napisał(a)
całego planu nie napisałem tylko do środu
czwartek robie klata siłowo taki trening 20min-30min i tricek piątek plecy sobota klata masowo + nogi ;)
czwartek robie klata siłowo taki trening 20min-30min i tricek piątek plecy sobota klata masowo + nogi ;)
...
Napisał(a)
klata silowo, inny dzien klata masowo + nogi. Chlopie wez sie za czytanie podstaw ! Cwiczenia na silowni to nie jest glupie machanie ciezarami!
===> 1Polska.pl
...
Napisał(a)
Trening siłowy trwa u mnie chwile 95kg 4 serie po 2 razy chce przez miesiąc poćwiczyć w taki sposób ;) ja sie nie pytałem o klatę bo ona jest w porządku tylko o bicepsa i nie filozofujcie tyle biceps to biceps :) wyniki na klate mam dobre więc się odwalcie ;)
...
Napisał(a)
K***a , ale Ty cwiczysz kompletnie zle ! Wracaj do podstaw , dostales link i wez sie za czytanie.
===> 1Polska.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!