Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
773
Siemanko ! To moj pierwszy post tak wiec pozdrawiam wszystkich ;]
Od urodzenia mam dobra mase ciala i jestem obdarzony dobra budowa miesni.. na silke chodze od roku z przerwami i 3 miesiace temu wzialem pierwsza odzywke ( monohydrat kreatyny vital maxa 300g ) z 68kg skoczylem na 72kg i dobrze mnie napompowalo i sila tez byla nie zla.. pozniej przez pare tygodni cwiczac na sucho doszedlem do masy 74kg.. Teraz od 14 dni biore Nitrobolon - II.. czuje wiecej sily, ale nie jestem pewiem, czy jestem napuchniety, a moja masa spadla o 2 kg.. waze obecnie 72kg.. czy cos jest nie tak ze mna ? ta odzywka mi szkodzi ?
pozdro
Cokolwiek by nie mówili sam najlepiej wiem kim jestem
Szacuny
4
Napisanych postów
724
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8440
Odpowiednia ilość kalori jest ?? białko , węgle itd tak jak trzeba ?? myśle ze niejest to wina nitro tlyko złej diety . Nitro cie pobudza, cieżej ćwiczysz na treningu , spalasz wiecej kalori i penwie dostarczasz ich zbyt mało
Szacuny
2
Napisanych postów
367
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1643
zwiekszyłeś mase ciała, zwiekszyło się zapotrzebowanie, trenujesz ostro i zapewne zrobił się deficyt
musisz przeliczyć zapotrzebowanie od nowa biorąc pod uwagę wzrost masy ciała
be FREAK
**Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
773
Ja sie nie znam na dietach.. doborze bialka i innych skladnikow spozywczych.. nie wiem jak i ile jesc :P jem kiedy jestem glodny.. a z tym nitrobolonem to moze on mi tluszcz spala ? bo niby schudlem to 2kg, ale jak zaczalem pol roku temu cwiczyc to na laweczce na klatke bralem 70kg max, po kreatynie moglem juz 85kg, a dzisiaj sie sprawdzilem i podnioslem 103kg i czulem, ze moze 110kg bym wyciagnal. Co o tym myslicie ?
pozdro
Zmieniony przez - Goginator w dniu 2007-01-22 19:08:46
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
773
Dzieki mistrzu za pomoc.. ale tam jest " kilka " tematow o odzywianiu.. jezeli problem tkwi w odzywianiu to powiedz mi co mam zrobic i jak jesc.. jestem nowy na forum i na odzywianiu sie nie znam wolalbym jasnej i rzetelnej pomocy niz tego typu odpowiedzi ;]
pozdro
Zmieniony przez - Goginator w dniu 2007-01-22 19:46:52
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
773
Dzieki bic44
Troche sie mniej wiecej dowiedzialem ;] o ile dobrze zrozumialem to mam jesc wiecej weglowodanow..
spytam jeszcze..
- jak wspominalem wczesniej schudlem 2kg odkad biore nitrobolon.. czy spadla mi masa miesniowa, czy spalilem tluszcz albo zostal on zamieniony na miesnie ? ( mam 172 cm wzrotu i 17 lat.. posture mam nie zla, ale mam troche tluszczu np. w bicepsie mam 36cm, a jak go napinam to nie widac odksztalconego miesnia na reku tylko sama gorke na gorze.. )
- ogolnie co o tym myslicie ?
- lepiej jest wypchac tluszcz miesniami, czy spalic ten co mam ?