Pozdrawiam,z góry dzieki za odpowiedzi. Rzuce sogiem;)
...
Napisał(a)
Witam mam problem po cyklu. Jako sam cykl to wyszedl dobrze. Ale mam straszy problem po, poniewaz nie chce mi sie wogole trenowac;) kretke juz jem 3-4 tyg. I doslownke brakuje mi tej pompy z cyklu. No i postanowilem zarzucic przedtreningowke jakas bo nie ujade inaczej. Mysle nad kupnem nitrobolonu 2 powder lub Bsn - N.O - Xplode 2.0. Lub 2 tyxh rzeczy na raz;) bo na prawde licze na jakiegos kopa. Opinie sa podzielone jedni posza ze ciulowe a inni ze po 3cm i 20kg na sztandze im idzie na tym. Hehe.. Ale to inna sprawa takie suple po towarze. Stosowal ktos moze kiedys ktorych z tych produktow lub tez jakis inny i mozs polecic? Nie licze na jakies super efekty (obwod,sila,masa) po tesciu. Licze na poteznego kopa. No i fajnie by bylo jakby ktos mi napisal jak juz bral cos tego typu ; ile Czasu bral, i efekty dzialania;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam chcialem odswiezyc temat zeby nowego nie zakladac. Moze ktoa polecic mi dobra przedtreningowke i stack kreatynowy? Po cyklonie chce cos zarzucic
...
Napisał(a)
na jakieś lepsze efekty jak na cyklu to licz po ok 4 miesiącach po cyklu albo wcale 

...
Napisał(a)
No no rozumiem. Ale musi dac jakiegos kopa przed treningiem co? Bo dzis np. Mam trening a jeszcze nie doszsdlem i zbieram sile i checi.. Cykl skonczylem 17 maja a nastepny planuje od 2 wrzesnia. To jest jakies 3,5 miesiaca. Teraz bylem na samym tesciu a od wrzesnka jakis mix moze oma i deka. Zreszta ja bylem na lekkim cyklu 250mg e5d ;) to nic wielkiego a kopalo. Ja tak mysle ze to nitro mnie wielce nie ruszy ale jakas sila i skupienie na treningach;)
...
Napisał(a)
ja chcesz coś z kopem to kup coś z 1.3
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
poszukaj na alledrogo lub z jakis sklepów wysyłkowych luk kup zwykła przedtreningówkę i dokup geraminę osobno i dokładaj
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Myslisz ze nitro lub Bsn - N.O - Xplode 2.0 - byloby dobre i cos kopalo? Geramine do tego bym dokupil;)
...
Napisał(a)
Chyba wezme sobie no-xplode 2.0 na 6-8 tygodni. I lepsze bialeczko dorzuce.;) powinno byc chyba ok? Ponoc no-xplode tez dobrze pompuje i sie dobrze cwiczy
...
Napisał(a)
Napalm ma dobrego kopa ale moim zdaniem to jest lepsze VPX FRICTION bralem napalm byl ok ale to teraz biore i naprawde ma kopa i nie ma co brac wiekszej dawki jak jedna miarka bo ja wziołem to az flesze miałem w oczach :) tu jest opinia https://www.sfd.pl/Vpx__FRICTION-t870557.html
Zmieniony przez - rYchUmTk w dniu 2013-06-24 23:14:10
Zmieniony przez - rYchUmTk w dniu 2013-06-24 23:14:10
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!