...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
tak jestem przekonany ze i ciebie to pokopie bo brałem troche tego i jestem zadowolony z czasem bedziesz mogł dawke zwiekszyc ale to tak po 2 tygodniach
...
Napisał(a)
Ale sila,masa tez ci idzie? I lapka chyba tez cos.rosnie jak taka pompa co? Po tych opiniach to az boje sie bac jak gosc wzial miarke i myskal ze mu serducho wyskoczy;). Jak dobrze wyjde na tym silowo i napompuje mnie to chetnie bym wzial;)
...
Napisał(a)
ogulnie to kupiłem zeby miec powera przed siłownia ale pompa tez jest bo nie licze na jakies przyrosty :)
...
Napisał(a)
Nie moge znalezc tego w sklepie sfd. No bo jak czytam niektore opinie w przedtreningowkach to ludzie i tyja i pompe maja i sila im idzie no i obwod;)
...
Napisał(a)
Polecilby ktos xos jeszcze bo nie wkem czy wziac to friction czy Bsn - N.O - Xplode 2.0 -
...
Napisał(a)
teksty typu kupie lepsze bialeczko i bedzie chyba ok co ? albo lapka chyba tez rosnie bo tak pompuje co ? wymiekam w chooy. zadze ze wogole na tym nie urosniesz. bedzie pompa i pobudzenie to wszystko. na kazdego dziala co innego. i nie mysl ze ci serducho wyskoczy jak wypijesz miarke supla bo ktos tak napisał. wielu ludziom wiele sie wydaje. jezeli bierzesz saa to suple traktuj jako potrzymanie a nie zadawaj dziwnych pytan czy lapka troche urosnie. a jak Ci klata pojdzie to bedziesz smutny bo lapka nie poszła? ja na tesciu ost zrobilem na lapie 0,5 cm ale w klacie i w plecach i nogach poszlo znacznie wiecej wiec lapa nie jest wyznacznikiem dzialania srodka.
MY BODY IS A MACHINE
...
Napisał(a)
Wiem wiem. Rozumiem ze to smiesznie napisalem bo sam sie smieje z takich pyyan czy lapa rosnie czy udo rosnie;) wiem ze na kazdegl dziala inaczej, i tez mysle ze po saa zadne suple nie zadzialaja mocno na mnie;) ale nie chce wyrzucic kasy w bloto i wziac cos co nie da mi chociaz checi do cwiczen i dobrej pompki na silowni;)
...
Napisał(a)
Witam chcialem odswiezyc temat zeby nowego nie zakladac. Moze ktoa polecic mi dobra przedtreningowke i stack kreatynowy? Po cyklonie chce cos zarzucic
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!