...
Napisał(a)
Małe pytanko.Jak ćwiczyć na koksie.Co jaki czas zwiększać obciążenie i w jakich ilościach.Czy trening musi się nieco różnić od normalnego. Nigdy nieżarłem koksu więc niezwracałem na to uwagi.Przepraszam z góry za tak banalne pytanie.Bo morze wydawać się to śmieszne.Z góry dziękuje za odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
normalnie bez kombinacji. ustalasz jeden prgram na caly cykl i sie go trzymasz. ciezary stopniowo zwiekszasz z treningu na trening.sila powinna isc proporcjonalnie do czasu wiec po malym kolku mozesz sobie dodawac oczywiscie o ile na porzednim treningu wykonales zamierzona liczbe powtorzen.
...
Napisał(a)
treniuj normalnie...po kilku treningach poczujesz moc i sam intuicyjnie zwiekszysz intensywnosc
a jazeli chcesz dodawac regularnie obciazenie to zaiteresuj sie periodyzacja treningow, ale to nei ten dzial.
a jazeli chcesz dodawac regularnie obciazenie to zaiteresuj sie periodyzacja treningow, ale to nei ten dzial.
1
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
seba: po pierwsze nie napisales co chcesz osiagnac bedac ON wiec raczej nikt ci nie udzieli odpowiedzi
po drugie nie wspomniales ze cykl zaczniesz jak wage zbijesz (chyba ze sie rozmysliles...?)
Immortal: ten mis to jest autoironia, a pozatym domyslam sie ze bubu zadal to pytanie teraz bo jak dobrze pamietam to siec mu odlaczyc powinni chyba jutro
ogolnie z racji ze bubu abona nie ma to jak cos ktos wniesie to dam soga za niego, chociaz w sumie raczej liczyc sie beda ogolne rozwazania jak to mialo byc odnosnie treningu na soku niz jego konkretnego przypadku (coraz rzadziej zagladam na forum ale post z ta inicjatywa chyba zaginął)
pozdro!
po drugie nie wspomniales ze cykl zaczniesz jak wage zbijesz (chyba ze sie rozmysliles...?)
Immortal: ten mis to jest autoironia, a pozatym domyslam sie ze bubu zadal to pytanie teraz bo jak dobrze pamietam to siec mu odlaczyc powinni chyba jutro

ogolnie z racji ze bubu abona nie ma to jak cos ktos wniesie to dam soga za niego, chociaz w sumie raczej liczyc sie beda ogolne rozwazania jak to mialo byc odnosnie treningu na soku niz jego konkretnego przypadku (coraz rzadziej zagladam na forum ale post z ta inicjatywa chyba zaginął)
pozdro!
...
Napisał(a)
Wagi niemam zamiaru narazie zbijać gram w KFA Wielkopolska.Klub futbolu amerykańskiego.Waga jest zamierzona.Na celu mam siłe i drobne skoki wagowe w zwysz około 5 kg.I naszczęście niewyglądam jak bolek lub lolek z chińskiej bajki o zjadaczach ryżu.Wątpie by ktoś nietrenujący sportów bez supli i diety doszedł by kiedyś w moim wieku do moich osiągnięć siłowych.
Zresztą nieprosiłem o komentarze tylko o rade.Dziekuje za dobre rady.
Dobrze że niemam skośnych oczu.
Zresztą nieprosiłem o komentarze tylko o rade.Dziekuje za dobre rady.
Dobrze że niemam skośnych oczu.
Polecane artykuły