Szacuny
29
Napisanych postów
1286
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
20408
moim zdaniem dobrym rozwiozaniem by było jak by szło takie prubki wszelkich masci i firm kupić w sklepie za jakąś taką cene zblizonom do jednej porcji albo za cene jednej porcji poprostu . Bo wiadomo za damo to ludzie by nabrali na całe tetsy a tak to fajna sprawa zawsze kupić prucz produktu jakieś drobiazgi po kosztować na przyszłość ... Genialne jest te rozdawanie prubek jak na moje oko . To jak z perfumem też zawsze ide sobie sprawdzić psiknąć albo zakupić prubeczke bo zadko kiedy dają .... i dopiero potem kupić cały jak spasuje
czorcia7 - nie stety jest jak jest a tak naprawde jest o wiele gorzej . Przynajmiej mym zdaniem a te kradzieze prubek to tylko taka mała kupka powedug tego całego gówna
Zmieniony przez - Gosteczek w dniu 2007-08-02 09:12:29
Szacuny
10
Napisanych postów
1038
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8035
moim zdaniem dobrym rozwiozaniem by było jak by szło takie prubki wszelkich masci i firm kupić w sklepie za jakąś taką cene zblizonom do jednej porcji albo za cene jednej porcji poprostu . Bo wiadomo za damo to ludzie by nabrali na całe tetsy a tak to fajna sprawa zawsze kupić prucz produktu jakieś drobiazgi po kosztować na przyszłość ... Genialne jest te rozdawanie prubek jak na moje oko . To jak z perfumem też zawsze ide sobie sprawdzić psiknąć albo zakupić prubeczke bo zadko kiedy dają .... i dopiero potem kupić cały jak spasuje
Szacuny
3
Napisanych postów
507
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8840
a mam takie pytanie.
Mieliscie cala koperte w takiej jakby zalakowanej cienkiej folii ??
bo ja tak mialem..i wtedy nie ma takiej opcji zeby ukradli cos.
Tzn koperta byla standardowo rozerwana ale nic nie zginelo bo folia byla calutka.
mogliby oprocz kopert pakowac jeszcze w takie folie ;)