Pozdrawiam
Norbert
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Doszła paczka wszystko pycha... Aż się uszt trzęsą ... 

ZASADA NR 1 /a co do kobiet/:
Uwierz mi, nie musisz jej kupować jedzenia. Nie traktuj jej jak dziecka z Etiopii.
...
Napisał(a)
DO mnie też doszło w poszarpanej kopercie, ale jest wszystko. Spróbuje białka wieczorem
Jestem z okolic brzeska

Jestem z okolic brzeska
...
Napisał(a)
U mnie tez paczka była porwana i połowa próbki sie rozsypała bo tez była rozwalona... ale i tak dziekuje, spróbuje dzisiaj 

...
Napisał(a)
Paczka doszla dzis ;) koperta nienaruszona, lecz probka rozerwana po boku, naszczescie duzo sie nie wysypalo ;p
Pzdr.
Pzdr.
...
Napisał(a)
dzieki dostalem
bialko:
smak - nie lubie czekolady ale ten smak jest boski , delikatna czekoladka bardzo dobre
rozpuszczalnosc - kilka ruchow lyzeczka i gotowe
p.s
koperta wygladala jak po ataku bombowym , otwarta i pognieciona + jak ktos pisal kilka gram prochu za free
bialko:
smak - nie lubie czekolady ale ten smak jest boski , delikatna czekoladka bardzo dobre
rozpuszczalnosc - kilka ruchow lyzeczka i gotowe

p.s
koperta wygladala jak po ataku bombowym , otwarta i pognieciona + jak ktos pisal kilka gram prochu za free

...
Napisał(a)
doszło wczoraj, białko dobre, mogłoby się lepiej rozpuszczać, dzięki.
wtf?
...
Napisał(a)
a ja was przebije z moja paczka bo u mnie koperta byla w takim stanie ze na poczcie to co zostalo to wrzucili w dodatkowa koperte
katalog caly, gazeta cala, probka z boku peknieta i troszke rozsypane po kopercie
wielkie dziex za probki
katalog caly, gazeta cala, probka z boku peknieta i troszke rozsypane po kopercie
wielkie dziex za probki
...
Napisał(a)
ja nadal czekam, podkarpacie
co te z***y robia z tymi paczkami 

http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa
Poprzedni temat
Co po treningu?
Następny temat
Mass xxl
Polecane artykuły