Szacuny
2
Napisanych postów
228
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2896
Witam! Założyłem ten temat, by usłyszeć jak to bywa z wami, a konkretnie z waszymi postępami. Mam tak, że kompletnie nie dostrzegam swoich postępów, nie potrafię się zmotywować, ciekawy jestem jak Wy sobie z tym radzicie, jak dostrzegacie swoje postępy. Dzięki :)
Szacuny
1
Napisanych postów
150
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2170
Ja kiedys na ulicy balem sie 1 dresa a teraz dwoch mnie przepraszalo ostatnio :D Dresiarze są bardzo fajni, lubie takich :):) A pomijając ulice - największe postępy w SW łapie sie po zawodach, bo w klubie to znasz wszystkich i wiesz co kto moze i jak potrafia zaskoczyc, a na zawodach jednak jest ta niepewnosc bo nie wiesz z kim walczysz i co on potrafi. Ja po pierwszych zawodach swoich (kyokyshin) zauważyłem większe postępy niz po miesiacu treningow. No i 24 kwietnia mam kolejne :)
Ćwicz, rozciągaj się, ćwicz i ćwicz z pozytywnym nastawieniem, bo tylko tak zdobędziesz postępy. Pozdrawiam i życzę sukcesów :)
Szacuny
138
Napisanych postów
4979
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
35920
Swój progresss zweryfikujesz po zawodach, o ile jesteś zawodnikiem, a w ogóle miodzio będzie jak ktoś Ci nagra pierwsze walki na zawodach, potem trenujesz ostro jedziesz na kolejne i widzisz.. czy dalej robisz te same błędy, czy inaczej się poruszasz. Twój postęp oceni również Twój trener, zmotywujesz się jak pojedziesz na zawody :) albo motywuj się do jakichś ważnyc
Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1191
swoje postępy zobaczyłam niedawno kiedy ktoś podrzucił mi filmik z pierwszych miesięcy moich treningów, teraz po latach widzę ile się zmieniło :) polecam właśnie to zrobić nagrać sobie jakiś filmik teraz i zweryfikować swoje umiejętności po jakimś czasie, zobaczysz postępy :)