Mam problem z bicepsami, są moją piętą achillesową.Jakie ćwiczenia polecacie na masę bicepsów, bądź też całe treningi?Stosowałem trening Mawashiego, muszę przyznać, że "coś ruszyło" ale znowu stoję w miejscu z masą jak i siłą bicepsów ;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
uginanie sztangą prostą stojąc
modlitewnik
uginanie hantli na lawce skos
chyba najlepsze na mase a bynajmniej na mnie najlepiej dzialaja
modlitewnik
uginanie hantli na lawce skos
chyba najlepsze na mase a bynajmniej na mnie najlepiej dzialaja
...
Napisał(a)
Uginanie przedramion ze sztangą: 12,10,8.8
Uginanie przedramion ze sztangilekami na ławce skośnej: 10,10,8,8
Ugiannie ze sztangielkami izolowane: 10,8,8,6
Uginanie przedramion ze sztangilekami na ławce skośnej: 10,10,8,8
Ugiannie ze sztangielkami izolowane: 10,8,8,6
...
Napisał(a)
hmm jesli robiles ostatnio caly czas sztanga to ja wywal, zrob sobie np dwa cwiczonka: uginanie ramion z supinacja stojac 4 x 12-10, modlitewnik 4x10 i na koniec mozesz sztange z modlitewnika zdjac i zrobic jedna serie do bolu...na mnie podzialalo
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
Musisz sam znaleźć idealny trening odpowiadający twoim bicepsom. Treningi podane wyżej mogą zadziałać, ale nie muszą. Ogólne wytyczne to ćwiczenia złożone i dieta bo bez tego dużo masy nie zwiększysz.
Zmieniony przez - Mazuro13 w dniu 2007-01-20 07:46:53
Zmieniony przez - Mazuro13 w dniu 2007-01-20 07:46:53
...
Napisał(a)
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.Chyba będe robił hantle na skośnej i modlitewnik.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!