Ja biore okolo tydzien juz i chyba popadlem w depresje... i mi to wyglada na side clomidowy. To moja 1 stycznosc z Clomidem. Libido mi szybko wrocilo i jest teraz normalnie i zastanawiem sie czy dalej sie odblokowywac ze wzgledu na te sidy. biore 50mg dziennie plus do tego jakies 6-8 caps tribulusa 500mg 60%
...
Napisał(a)
Po jakim czasie wyszly u Was side na clomie?
Ja biore okolo tydzien juz i chyba popadlem w depresje... i mi to wyglada na side clomidowy. To moja 1 stycznosc z Clomidem. Libido mi szybko wrocilo i jest teraz normalnie i zastanawiem sie czy dalej sie odblokowywac ze wzgledu na te sidy. biore 50mg dziennie plus do tego jakies 6-8 caps tribulusa 500mg 60%
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
''Po co laczysz FL Clomidu z testosteronem?''
Byc moze sie zle wyrazilem Chodzilo mi to ze byl to 4dzien po ostatnim shocie z propa Czyli wtedy kiedy jego stezenie w organizmie bylo juz minimalne
Nie twierdze ze clom nie ma wlasctiwosci depresyjnych ale o to ze ludzie moga przypisywac mu zbyt mocne dzialanie pod tym wzgledem Byc moze sie myle Nie wiem Opisuje tylko swoje refleksje
Pozdrawiam
Byc moze sie zle wyrazilem Chodzilo mi to ze byl to 4dzien po ostatnim shocie z propa Czyli wtedy kiedy jego stezenie w organizmie bylo juz minimalne
Nie twierdze ze clom nie ma wlasctiwosci depresyjnych ale o to ze ludzie moga przypisywac mu zbyt mocne dzialanie pod tym wzgledem Byc moze sie myle Nie wiem Opisuje tylko swoje refleksje
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
wytrzymaj bierz jakmiałes brac i walcz 

<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
uwazasz ze waliles fake tak?
"Ja mam styl nie
Do tego j***e Ci opinie..."
...
Napisał(a)
deprtesja to tak po spadkach raczej a nie z samego brania clomidu, pozatym to i tak imo legenda 

...
Napisał(a)
ja mialem side po clomidzie...az teraz boje sie odblokow...prawie ze swoja dupa skoncznylem swoj zwiazek,mialem dziwne doly itp :D i mam pytanie czy mozna sie odblokowac czyms innym niz clomem,tak samo skutecznie?
...
Napisał(a)
a jaki cykl?
https://www.sfd.pl/CLOMID_vs_NOLVADEX_art_-t171688.html
Prosze;)
Zmieniony przez - BooS555 w dniu 2007-05-08 09:45:38
https://www.sfd.pl/CLOMID_vs_NOLVADEX_art_-t171688.html
Prosze;)
Zmieniony przez - BooS555 w dniu 2007-05-08 09:45:38
"Ja mam styl nie
Do tego j***e Ci opinie..."
...
Napisał(a)
to dobry okres na znalezienie nowej dupy bo jestes takim romantykiem i wogole wrażliwym chłopcem 

ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
...
Napisał(a)
clomid - u mnie przygoda skonczyla sie tak,ze rozstalem sie z kobieta dla innej
i teraz w sumie nie wiem z kim jestem

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
znowu mu sie humor z***al
****a mać
Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2007-05-08 10:09:41

****a mać
Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2007-05-08 10:09:41
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!