Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
77
Witam wszystkich Mam rocznikowo 18 lat wzrost 178 staż kiedyś ćw od 2 kl gimnazjum ale to takie chodzenie byle chodzić . od od 20 tygodni jade ostro z siłownią na każdym treningu jestem ćw w pon sr i pt . Jade na mase . rozmiary bic 36 klata 105-6 . Dieta hmm nie jadam i nie pijam słodyczy napojów słodzonych posilki 4 razy dziennie . I bym chciał kupić jakies suple . mam na oku Kreatyne nazwa Universal creatine powder i z tej samej firmy Aminokowasy Uni Liver Co o tym myślicie ? chodzi mi o dość dobry wzrost masy mięśniowej i przyrostu siły . Coś do tego dokupic czy wgl inne ? kasa ok 230 zł pzdr i prosze o odp ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
149
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4998
20 tyg podziel na 4 i ile wychodzi 5 miechów zastoju przy stale dobieranej diecie pod aktualna wage i dobrych cwiczeniach nie powinno byc (napewno nie w tak zaawansowanym stopniu jakim jestes ) pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
149
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4998
no jak wyżej zaiwestuj w diete bo cos Ci mało urosło od 2 gim kreatyne możesz wrzucic ale ja bym jeszcze sie troche pomeczył na sucho oczywiscie z dieta i w razie jakichs stagnacji ja zazucił , chodz przy diecie i dobrym treningu efekty pewnie beda
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
77
od 2 gmi zaczołem ale wiesz 0 efektow chodziłem jak mi sie chciało opuszczałem treningi i wiesz 3 miesiace nie chodzilem troche pochodzilem i to samo.. pzdro a od tego czasu co cw ostro to 3 cm w łapsku uroslo i 6 w klacie ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
149
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4998
5 miechów machasz na siłowni wiec teoretycznie mozesz krete brac ale zaczekaj z tym bo po twojej sylwetce widac ze jeszcze mozna sporo na sucho uzyskac... a dieta nie polega tylko na niejedzeniu cukrów ale o tym poczytaj w dziale odzywianie ;)