Kto z was brał mega massa 4000 ii wie jak dokladnie go odmierzac bo widze ze n aopakowaniu pisze ze 6 plaskich lyzek to 150 gram a na stronie producenta ze 8 plaskich lyzek to 80 gram co jest grane ??Potrzebuje fachowej porady jak toodmierzyc!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
trchę odrzywki w pudełko, jakaś szklanka czy coś i do sklepu biegiem marsz.Zważy.
zdr.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
Heheheeh i tak zrobilem i sie okazalo ze 8 moich plaskich łyżek to jest rowniutko 100 gram.Jak myslisz ile takic h porcji powinneinem zjesc Mega massa??
...
Napisał(a)
Zaleznie od brakow w diecie, ale ja z regoly jem 200g dziennie tyle ze po 50-75g na porcje
--==Masa ponad wszystko!!!==--
...
Napisał(a)
Okurde ale ty ogolnie mowisz o gainerach ze tak bierzesz czy konkretbnie ci chodzi o mega massa??
...
Napisał(a)
Pisze ogolnie ale tyczy sie to takze mega masa, ja biore swg 4000 a tam jest napisane zeby na porcje brac 150g, ale to jest przesada moim zdaniem i wole wziac 2 porcje po 75g
--==Masa ponad wszystko!!!==--
...
Napisał(a)
Pakerek ilośc porcji i jej gramatura niezależnie jakiego gajnera jest zależna od tego ile wegli i białka chcesz dostarczyc organizmowi.Wiec analizujesz diete i patrzysz ile czego ci brakuje i wtedy zapodajesz odpowiednią ilość.Czasem starczy porcja np 70g a niekiedy trzeba zjesc ze 3 czy wiecej.Yo jest sprawa idywidualna.Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!