Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
...
Napisał(a)
Hej hej mam kreatyne twinlab 700 mg w jednej kapsulce czy mogli byscie mi napisac jak ja brac ale tak dokladnie ile i jak dlugo i kiedy i wszystko dzieki (a tak wogle czy to dobra creatyna czy jakas zla ???)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
7 caps rano na czczo ok 50min przed posiłkiem i 7 zaraz po treningu
kreatyne lepiej brać w obecności glukozy lub rybozy
przy spozywaniu kreatyny nalezy pić duzo wody
a ta kreatyna jest bdb .
pozdr
kreatyne lepiej brać w obecności glukozy lub rybozy
przy spozywaniu kreatyny nalezy pić duzo wody
a ta kreatyna jest bdb .
pozdr
pozdrawiam
...
Napisał(a)
A twinlab wogole prodokuje kreatyne? Z tego co pamietam to oni chyba maja tylko ATP fuel, ktory wspomaga dzialanie kreatyny, ale nia nie jest.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Musisz spytać Lucka - to On jest w końcu właścicielem Twinlab'a
Danone

Danone
...
Napisał(a)
aaaaaa tak wogle to przez jaki czas mam brac te 7 tabletek 2 razy dzienie i wogle przez ile ta cala kreatyne musze brac zeby miec najlepsze osiagi ????????????
Lucek _________ Dajmos need help !!!!!!!!!!!!! :(
Lucek _________ Dajmos need help !!!!!!!!!!!!! :(
...
Napisał(a)
Kreatynę bierz przez 5-6 tygodni - na ile Ci wystarczy - nie dłużej.
Napiszę jeszcze jak brać w dni wolne - bo chyba o tym zapomnieli a wnioskuję że nie wiesz wiele o kreatynie. W dni wolne od treningu bierz rano tak samo jak w treningowe i w ciągu dnia 2 godziny po posiłku - każda dawka to 7 kapsułek ~5gram.
Danone
Napiszę jeszcze jak brać w dni wolne - bo chyba o tym zapomnieli a wnioskuję że nie wiesz wiele o kreatynie. W dni wolne od treningu bierz rano tak samo jak w treningowe i w ciągu dnia 2 godziny po posiłku - każda dawka to 7 kapsułek ~5gram.
Danone
...
Napisał(a)
a wiec w sumie mam brac ja 2 razy na dzien ale slyszalem ze tak sie robi tylko przez pierwsze 5 dni w fazie ladowania a co potem ??????????
...
Napisał(a)
w fazie nasycenia bieze sie 4,5 razy po 4-5g, a potem 7-10g na dzień
pozdr
pozdr
pozdrawiam
...
Napisał(a)
patriotpol nie kumam ???????????
YYYYYYYYY kupilem sobie 2 pudelka po 120 tabletek a wiec w sumie 240 (zawsze bylem dobry z matmy heheheh) no a jedna tabletka ma 700mg kreatyny no i chodzi wam ze przez pierwsze 5 dni mam brac 2 razy po 7 tabletek tak (to akurat rozumie) ale co potem po tych 5 dniach czy pozniej mam brac tylko raz w dniu po 7 tabletek czy jakos inaczej i czy wogle 240 tabletek wystarczy ?? (cholera jedno opakowanie kosztuje 289 kr wiec jak 2 nie wystarcza to chyba zbankrutuje YYYYYY)
YYYYYYYYY kupilem sobie 2 pudelka po 120 tabletek a wiec w sumie 240 (zawsze bylem dobry z matmy heheheh) no a jedna tabletka ma 700mg kreatyny no i chodzi wam ze przez pierwsze 5 dni mam brac 2 razy po 7 tabletek tak (to akurat rozumie) ale co potem po tych 5 dniach czy pozniej mam brac tylko raz w dniu po 7 tabletek czy jakos inaczej i czy wogle 240 tabletek wystarczy ?? (cholera jedno opakowanie kosztuje 289 kr wiec jak 2 nie wystarcza to chyba zbankrutuje YYYYYY)
...
Napisał(a)
przez pierwsze piec dni masz brać 4 razy 7tabletek w ciągu dnia (między posiłkami) a pozniej 2 razy 7 tabletek (rano i po treningu)
pozdr
pozdr
pozdrawiam
...
Napisał(a)
oooooooooooo kurrrrrrrr ale to duzo tabletek no **** yyyyyyyyyyy ejjjjj a co z ta glukoza ?? jak ja skolowac czy moge po prostu pic slodki sok ????????? i na jedno wyjdzie ??????? czy jak
Polecane artykuły