Cześć!! Mam na imie Karol. Najpierw troszkę histori... Treningi siłowe rozpoczełem w wieku 13 lat pomimo iż wszyscy mówili mi że to za wcześnie. Mieżyłem wtedy 161. Trenuje już cztery lata z przerwami regeneracyjnymi cały czas jadąc na mase i obecnie mam 191 cm wzrostu!!! Chce przez to powiedzieć iż z moich doswiadczeń wynika że ćwiczenia nie chamują wzrostu.Od 14 roku zycia jestem na diecie przez cały czas, stpniowo przyzwyczajałem organizm do zwiększonego spożycia białka. Dziś jestem w pełni zdrowym 16 (za dwa dni 17 urodziny)latkiem i wydajem mi się że już wyczerpałem naturalne możliwości mojego organizmu. Do tej pory przyrosty masy były spektakularne a od 4 miesięcy prawie zerowe. Próbowałem już wszystkiego, seri gigantów, super serii, powtórzeń wymuszonych i dużo jeszcze by wymieniać stosowałem białeczko i okresowo gainery... Myślę że czas sięgnąć po suple. Po urodzinach będe miał dużo kasy dlatego błagam was podajcie mi jakiś zestaw do 800 zł tak żeby przyrost siły i masy był spektakularny i maksymalny.. Z góry wielkie dzięki...
zniechęcony
Matrix istnieje...
zniechęcony
Matrix istnieje...