No wiec tak :) Mam 17 lat 179 wzrostu, 84 kg wagi, 36 w bicepsie, max. na klate na płaskiej ławeczce 85kg...no i nie wiem co jeszcze podać..jak cos to mowic to dopishe ;) ćwicze od jakiegos roku ale troche nie regularnie..teraz chcialbym to jakos uregulować i potrzebuje planu treningowego ;) nie znam sie za bardzo na tym wiec chcialbym prosic was o pomoc :) z gory dzieQje :) ćwicze w domQ nie mam dostepu do siłowni. dysponuje takim sprzetem: ławeczka prosta, ławeczka skosna w góre, hantelki, wyciąg górny, rowerek stacjonarny..no i to by bylo na tyle :P nie jest to rewelacja niom ale chyba musi mi wystarczyc:D zależy mi na spaleniu troche tłuszczyQ i zwiekszeniu masy mięsniowej, ale zeby sila nie spadla :P troche to zakrecone ale chyba wiecie o co mi chodzi ;Psuplementow zadnych nie biore...jedynie na poczatku bralem l-karnityne i chitosan olimpu przez jakis miesiac... podczas brania dusho biegalem i jezdzilem na roferku...ale jakos przestalem bo nie widizlem specjalnej roshnicy ;P chcoiash zrzucilem 8 kg, ale nie fiem czy to byla ich zasługa...a no i bym zapomnial :P czasu mam dosyć dusho, a dostep w kazdej chwili praktycznie...znacyz sie popołudniu.. :P no i to by byloo na tyle jezeli cos jeszcze ejst potzrebne to pytać
z gory dzieQje ;) i milego dnia heh ;D
z gory dzieQje ;) i milego dnia heh ;D
Krzysztof Piekarz
może Ci podpasuje

. decyzja o treningach nalezy do ciebie, powiem tylko ze my szybko stracilismy tluscyk i sie wyrzezbilismy