Witam,
Jestem kobietą,mam 21 lat, 164 cm wzrostu i 55 kg wagi.
Wszyscy mówią, że jestem szczupła i nic nie muszę robić, ale chce sama dla siebie, bo widzę, że moje ciało nie jest takie jak np. rok temu. chciałabym trochę schudnąć- do 51 kg. ale przedewszystkim wyrzeźbić sobie sylwetkę. Zrezygnowałam prawie całkiem z pieczywa. Jem 3 posiłki dziennie, w niewielkich ilościach. Mam do dyspozycji orbitrek i mnóstwo czasu i chęci. bardzo proszę o poradę.
Pozdrawiam
Waga: 55
Wzrost: 164cm
Obwód klatki: 90cm
Obwód ramienia: 24cm
Obwód talii: 70cm
Obwód uda: 53cm
Obwód łydki: 32,5cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 22
Aktywność w ciągu dnia: jestem osoba bezrobotną, ale dużo się ruszam.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: ćwiczenia, taniec.
Odżywianie: Do tej pory jadłam dużo i o różnych porach. Nie lubię słodyczy, lubię produkty z grupy nabiał. Zrezygnowałam z pieczywa.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: jestem w stanie poświęcić maksimum czasu/ 7 dni w tygodniu.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie stosowałam niczego.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak.
Stosowane wcześniej diety: głodówka.
Jestem kobietą,mam 21 lat, 164 cm wzrostu i 55 kg wagi.
Wszyscy mówią, że jestem szczupła i nic nie muszę robić, ale chce sama dla siebie, bo widzę, że moje ciało nie jest takie jak np. rok temu. chciałabym trochę schudnąć- do 51 kg. ale przedewszystkim wyrzeźbić sobie sylwetkę. Zrezygnowałam prawie całkiem z pieczywa. Jem 3 posiłki dziennie, w niewielkich ilościach. Mam do dyspozycji orbitrek i mnóstwo czasu i chęci. bardzo proszę o poradę.
Pozdrawiam
Waga: 55
Wzrost: 164cm
Obwód klatki: 90cm
Obwód ramienia: 24cm
Obwód talii: 70cm
Obwód uda: 53cm
Obwód łydki: 32,5cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 22
Aktywność w ciągu dnia: jestem osoba bezrobotną, ale dużo się ruszam.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: ćwiczenia, taniec.
Odżywianie: Do tej pory jadłam dużo i o różnych porach. Nie lubię słodyczy, lubię produkty z grupy nabiał. Zrezygnowałam z pieczywa.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: jestem w stanie poświęcić maksimum czasu/ 7 dni w tygodniu.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nie stosowałam niczego.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak.
Stosowane wcześniej diety: głodówka.
Kiki