Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
126
zaldiar ja pierwszom serie kończe na 12 powturzeniu drugą na 10 a trzecią terz na 10 i co każdą serie dodaje obciążenie.....a co do diety to stosuje ją od wczoraj i zobacze po miesiącu jakie będą efekty..:)
HE MAN w magnumie 8000 na 100g jest 4g kreatyny a jeśli ją brałem x 3 to jest 12g kreatyny....
Szacuny
1
Napisanych postów
196
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
619
Rozumiem cię pare lat temu zaczynałem z taką samą wiedza ,naprawde poczytaj i zaczerpnij wiedzy w tematach, stosuj się do gotowych treningów i pamiętaj wiecej= nie znaczy lepiej :]
Szacuny
10
Napisanych postów
552
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8609
mysle ,ze dodajesz za duzo sam powiedziales ze ci sie miesnie ´´spalaja´´ rozumiem przez to ze bola jesli faktycznie trenujesz juz rok ,jak jest w twoim profilu, to mniej wiecej powinienes wiedziec co sie dzieje z twoimi miesniami. Ja zmniejszylbym ilosc powtuzen albo ciezar i wtedy zobaczyl jak juz powiedzial ci kolega, wiecej nie znaczy lepiej dla osoby ktora nie jest zaawansowana w cwiczeniach sluchaj swego organizmu bo to tez jest wazne. pozdrawiam
Szacuny
5
Napisanych postów
152
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1184
Taaa pamiętam jak zaczynalem.. też pare lat temu...dość wczesnie zaczynalem zabawet ze stalą ale pozniej mialem dlugą przerwe. Jak zaczynalem to po powrocie ze szkoly jak bylem glodny a nie chcialo mi sie nic robić bo matka miala wrocić niedlugo..to szedlem ćwiczyć bo myslalem ze wtedy mi nie spadnie masa...xD( ktorej zresztą nie mialem:D:D)