ale re linki nie chodzą
...
Napisał(a)
Przeczytaj to https://www.sfd.pl/[art]_ACT,_czyli_trening_dla_początkujących_by_georgu!-t350762.html
Myśle że ten plan będzie dla ciebie odpowiedni
Myśle że ten plan będzie dla ciebie odpowiedni
Spragniony wiedzy ?
http://www.cyfrowa-ksiazka.za.pl/
...
Napisał(a)
KKKKKKKUUUUUURRRRRRRR........ ** aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
weź sie kurva za ksiazki i nauke w szkole a nie za siłownie, ech szkodaaaaaa mi takich osób ;/
weź sie kurva za ksiazki i nauke w szkole a nie za siłownie, ech szkodaaaaaa mi takich osób ;/
"Go hard.. or go home..!"
...
Napisał(a)
Nie krytykujcie tylko... duszą zapał w zarodku. Prawda niech sobie domatora robi i tyle. Za młody jest z pewnością też, ale po co obrażać i krytykować. Forum jest po to,żeby pomóc chyba,że sie myle? ogólnie brak wiedzy... Trzeba mież naprawdę dużą wiedzę,żeby do czegoś dojść...
...
Napisał(a)
KKKKKKKUUUUUURRRRRRRR........ ** aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ORGINAL 1 -->czy jakos tak czego zes sie nazarl ,ze taki nerwowy z ciebie typ czepiasz sie chlopaka za to ,ze jest mlody i chce cwiczyc? Jak nie umiesz doradzic to nie zabieraj glosu bo czytajac twoje wypowiedzi nie zauwazylem zeby byly w jakis sposob pomocne dla kogo kolwiek. Nie krytykuj innych bo ktos ciebie skrytykuje!!
a jesli chodzi o wlasciciela tematu to zrob tak jak ci poradzili poczytaj najpierw troche ,zdobadz wiecej informacj a nie bedziesz musial zadawac wiekszosci pytan ktore teraz zaprzataja ci glowe
pozdrawiam
Zmieniony przez - zaldiar w dniu 2009-03-12 23:15:10
Zmieniony przez - zaldiar w dniu 2009-03-12 23:38:15
ORGINAL 1 -->czy jakos tak czego zes sie nazarl ,ze taki nerwowy z ciebie typ czepiasz sie chlopaka za to ,ze jest mlody i chce cwiczyc? Jak nie umiesz doradzic to nie zabieraj glosu bo czytajac twoje wypowiedzi nie zauwazylem zeby byly w jakis sposob pomocne dla kogo kolwiek. Nie krytykuj innych bo ktos ciebie skrytykuje!!
a jesli chodzi o wlasciciela tematu to zrob tak jak ci poradzili poczytaj najpierw troche ,zdobadz wiecej informacj a nie bedziesz musial zadawac wiekszosci pytan ktore teraz zaprzataja ci glowe
pozdrawiam
Zmieniony przez - zaldiar w dniu 2009-03-12 23:15:10
Zmieniony przez - zaldiar w dniu 2009-03-12 23:38:15
...
Napisał(a)
sama nazwa tematu mówi o stażu i pojęciu użytkownika co to napisał
POMOCY MIĘŚNI E MI NIE ROSNĄ!!!!!!!!!!!
Pozdro
POMOCY MIĘŚNI E MI NIE ROSNĄ!!!!!!!!!!!
Pozdro

...
Napisał(a)
a co to jest podnoszenie sztangi do klaty w ukłonie
ku... a hanga
ty bolek w twoim wieku to ja nałogowo konia waliłem a nie o treningach myslałem

ku... a hanga

ty bolek w twoim wieku to ja nałogowo konia waliłem a nie o treningach myslałem
łazisz cały dzień wór poci się
wystarczy jeno roz podropać po nim się
a ci rence dupią cały dzień - nigdy nie drop się po aerobach
...
Napisał(a)
a nadgarstek czym chcesz wyrobić, a swoja droga takim treningiem też nic nie zdziałasz. ale nie martw sie ja zacząłem jak tez miałem 14 lat, i trenowałem zdecydowanie dłużej i to 7 dni w tygodniu, i bywałoże nawet po 10 h
byłem młody i głupi nie rób takich błędów

byłem młody i głupi nie rób takich błędów
łazisz cały dzień wór poci się
wystarczy jeno roz podropać po nim się
a ci rence dupią cały dzień - nigdy nie drop się po aerobach
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!