CZEŚC MAM 17 lat.OD 2 lat trenuje lekkkoatletyke a konkretnie rzucam dyskiem i pcham kula.W TEJ JESIENI I W ZIMIE POSTANOWILEM SIE PORZADNIE WZMOOCNIC SIŁOWO.W DOMU MAM DO DYSPOZYCJI 100kg sztange,laweczke,i hantelka.NA SIŁOWNIE MAM BARDZO DALEKO(27km)WIEC NIE CHODZE BO ZA DALEKO A WOGOLE SZKODDA KASY.PROSIL BYM WAS ABYSCIE MI ULOZYLI PLAN TRENINGOWY ZE SZCZEGOLNYM OPARCIEM NA KLATKE BO WYCISKAM INO 92kg. ZWAŻCIE NA TO ZE NIE MAM ATLASU DLATEGO PROSZE PORADZICIE MI JAKI PLAN MAM STOSOWAC NA TYM SPRZECIE KTORY POSIADAM W DOMU(LAWECZKA,SZTANGA,HANTELEK)POMÓŻCIE BŁAGAM
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Plan treningowy, ZASTÓJ SIŁY , poradźcie COŚ !!!
- Plan treningowy na mase ! czy jest on obry ?? poradzcie coś :)
- Postępy, plan treningowy, rok treningowy
- Jak czesto zmieniacie plan treningowy???? Polecie jakis plan?? Pomocy
- Plan Treningowy Silowo-Kulturystyczny 12 Tygodniowy. Plan do Oceny i pare pytan :)
- plan treningowy
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Poczytaj troche podwieszonych postów ... dużo jest tematów tego typu, poszperaj w wyszukiwarce lub zaczerpnij do postu Michaila "jak samemu ułożyć plan treningowy'
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!