przecież to jest pewne ze wygra PACQUIAO
...
Napisał(a)
Moim zdaniem będą tego wieczoru 3 ciekawe walki. Chciałbym obejrzeć całą gale dlatego wstane o 3 chociaż nie wiem czy będzie pokazana cała gala czy tylko ta walka.
A te walki moim zdaniem ciekawe to będą:
oczywiście Pacquiao - Cotto
Santos - Foreman
Karass - Gomez
A te walki moim zdaniem ciekawe to będą:
oczywiście Pacquiao - Cotto
Santos - Foreman
Karass - Gomez
...
Napisał(a)
Mysle ze ,walke wygra Pacman, choc nie bedzie tak bardzo gorowal umiejetnosciami nad swoim przeciwnikiem jak np w walce z Hattonem. Trzeba przyznac ze Cotto, to twardziel i Pacman moze miec ciezko go znokautowac, jak walka odbedzie sie w poldystansie moze wygrac Cotto, jezeli na dystans to zdecydowanie Pacquiao. Takze moj typ to TKO 7 dla Pacmana
Każdy ma jakiś plan...dopóki nie zostanie trafiony.(Mike Tyson)
Płacz na treningu, śmiej się podczas walki
...
Napisał(a)
Będą gdzies powtórki oprócz polsatu sport ? moze hbo bo to niby byla wielka walka hbo ? wie ktos cos na ten temat ?
...
Napisał(a)
Walka stała na najwyższym poziomie. Nie mogłem sobie lepiej jej wyobrazić. Musicie to obejrzeć. Tak do 4 rundy walczyli równo, później wyraźniejsza przewaga filipińczyka.
Cotto dwa razy leżał na deskach. Nie były to jakieś silne knockdowny. Walka została przerwana w 11 rundzie po tym jak Cotto dostał mocny cios na głowę.
Ustawiłem sobie budzik na 3.00 bo miałem zamiar obejrzeć tą walkę. Co dziwne budzik mnie obudził chociaż jest bardzo cichy. Telewizor mam w drugim pokoju więc tam polazłem i włączyłem. Dupki z Polsatu zapomnieli dodać że o trzeciej się gala zaczyna.
Więc zostawiłem telewizor włączony i do drugiego pokoju śpiulka śpiulka
.
Miałem farta bo wstałem akurat na walkę. Przed chwilą się obudziłem więc sorka za to że pisze bezsensu.
Cotto dwa razy leżał na deskach. Nie były to jakieś silne knockdowny. Walka została przerwana w 11 rundzie po tym jak Cotto dostał mocny cios na głowę.
Ustawiłem sobie budzik na 3.00 bo miałem zamiar obejrzeć tą walkę. Co dziwne budzik mnie obudził chociaż jest bardzo cichy. Telewizor mam w drugim pokoju więc tam polazłem i włączyłem. Dupki z Polsatu zapomnieli dodać że o trzeciej się gala zaczyna.
Więc zostawiłem telewizor włączony i do drugiego pokoju śpiulka śpiulka

Miałem farta bo wstałem akurat na walkę. Przed chwilą się obudziłem więc sorka za to że pisze bezsensu.
...
Napisał(a)
świetna walka, szkoda że trzeba było czekać aż do 6 prawie. Pacquiao jak zawsze bił swoje, od samego początku rozluźniony, w szatni bez stresowy. Cotto widziałem w lepszej formie z Clotteyem. W tej walce był jakiś mniej pewny w nogach ;)
Nie miałem tu faworyta bo styl obu przypadł mi wcześniej do gustu.
Nie miałem tu faworyta bo styl obu przypadł mi wcześniej do gustu.
non omnis moriar~`
...
Napisał(a)
no Tygrysekkk walka została przerwana w 12 rundzie :) oglądałem teraz powtórke u dziadka bo nie mam polsatu sport extra i nie mogłem w nocy oglądać :)
ale walka przednia :) Cotto do 5 rundy szedł na wymiany :) ale jak "zapoznał się" dwukrotnie z deskami zrezygnował :) Pac Man dla mnie dominował od początku do końca, co doprowadziło do tego że twarz Cotto wyglądała po walce nie za bardzo ładnie :) Manny bił seriami i górował w półdystansie :)
Z kim teraz będzie walczył Filipińczyk? Co sądzicie o komentarzu Andrzeja Kostyry, który powiedział "że być może dojdzie nie do walki stulecia, a tysiąclecia pomiędzy Mannym Pacquiao a Floydem Mayweatherem Jr." ???
A i dodam jeszcze że bardzo podobało mi się zachowanie Miguela, który podczas ważenia podał rękę PacManowi, a przed walką uścisnął dłoń Freddiego Roacha :)
Zmieniony przez - koksik xD w dniu 2009-11-15 11:39:02
ale walka przednia :) Cotto do 5 rundy szedł na wymiany :) ale jak "zapoznał się" dwukrotnie z deskami zrezygnował :) Pac Man dla mnie dominował od początku do końca, co doprowadziło do tego że twarz Cotto wyglądała po walce nie za bardzo ładnie :) Manny bił seriami i górował w półdystansie :)
Z kim teraz będzie walczył Filipińczyk? Co sądzicie o komentarzu Andrzeja Kostyry, który powiedział "że być może dojdzie nie do walki stulecia, a tysiąclecia pomiędzy Mannym Pacquiao a Floydem Mayweatherem Jr." ???
A i dodam jeszcze że bardzo podobało mi się zachowanie Miguela, który podczas ważenia podał rękę PacManowi, a przed walką uścisnął dłoń Freddiego Roacha :)
Zmieniony przez - koksik xD w dniu 2009-11-15 11:39:02
...
Napisał(a)
Idzie gdzieś to obejrzeć na necie?
Zdejmuje buty, sram w ich łazience i nalewam sobie szklankę wody.
Czuje się komfortowo w domach innych ludzi.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wypełnienie worka
Następny temat