WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Osaaa-NO EXCUSES ! Dziennik treningowy.

temat działu:

Dzienniki Treningowe

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8858

Nowy temat Dział zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 52 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 754
Ja też wziąłem tylko 8 kg na razie,żeby zobaczyć czy wszystko będzie ok,jeśli tak to następnym razem wezmę na cały miesiąc :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 857 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7635
Ej zdradź mi tajemnice jak ty robisz brukselke że da się to zjeść bo mnie już sam zapach wk*****
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 52 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 754
Gotuje normalnie w wodzie.
Akurat brukselka to jedno z moich ulubionych warzyw,no ale jak nie lubisz,to raczej nie wciśniesz na siłę.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 34564
Nie pamiętam kiedy ją ostatnio jadłam - chyba czas to zmienić ;) Wygląda to u Ciebie bardzo apetycznie.
...
Napisał(a)
Początkujący
Trzeba korzystać póki sezon,bo mrożona to już zupełnie inna bajka.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 34564
Osaaa
Trzeba korzystać póki sezon,bo mrożona to już zupełnie inna bajka.

Mrożonej to chyba nawet nigdy nie jadłam - obecnie zachwycam się smakiem kapusty kiszonej :D
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 1336 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8682
Ja jedynie mrożoną jadłem z tego co pamiętam, to zła nie jest :D niektórym po prostu nie pasuje jej zapach i się tego nei zmieni xD kurde, ja próbowałem zamówić białka jaj, ale wszyscy po kolei mi odpisali/odpowiedzieli, że nie ma takiej możliwości, bo transport musi się odbyć w temperaturze okło 0 stopni ;/
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 798 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5506
Szmexy
Ja jedynie mrożoną jadłem z tego co pamiętam, to zła nie jest :D niektórym po prostu nie pasuje jej zapach i się tego nei zmieni xD kurde, ja próbowałem zamówić białka jaj, ale wszyscy po kolei mi odpisali/odpowiedzieli, że nie ma takiej możliwości, bo transport musi się odbyć w temperaturze okło 0 stopni ;/

zaczekaj do grudnia, bedzie ponizej 0
...
Napisał(a)
Ekspert
Jej zapach na pewno nie jest gorszy od kapuchy kiszonej więc myślę, że sobie z tym poradzę :D
...
Napisał(a)
Początkujący
Ja za radą Rafała także wrzucam w swój jadłospis kapustę na stałe,myślałem,że zapach z pojemnika będzie zabijający jednak nie jest źle,i nawet mi zasmakowała.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Dział zamknięty
Poprzedni temat

[KONKURS] NAJLEPIEJ PROWADZONY DZIENNIK

Następny temat

TanQer UNS - Gdy nadejdzie czas, wyjdę w stronę światła i będę lśnić

electro
Polecane artykuły