Siemka!ocenicie moja sylwetkę po 2 miechach redukcj;)biegam co dwa dni od 5 km do 7km...w dni które nie biegam na siłownie latam:)dieta jest chyba ok sam układałem na minusie 500kcl białka dziennie jem około 150-160gr... Wzrost 186cm aktualna waga 92kg;)przez 2miechy zrzucilem 6kg;)a wczesniej zanim zacząłem biegac i cwiczyc to zrzucilem 12kg;)czy jest ok sylwetka po takim czasie??czy powinna byc lepsza?dodaje zdjecia;)dzielona odpowiedz z góry;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wszystko idzie w dobrym kierunku.. widać rezultaty więc jest dobrze :) a 6kg na 2 miesiące to i tak jest dużo :)
...
Napisał(a)
A myslisz ze ile jeszcze czasu sie wycinać?juz 2 miechy sie wycinam....
...
Napisał(a)
wiesz to już sam musisz ocenić... zależy jaki masz cel.. czy jest to sylwetka która Cie satysfakcjonuje czy jeszcze nie :) Postęp jest i na pewno wiele lepiej wygląda niż na początku
...
Napisał(a)
w zasadzie po dwóch bardzo różnych zdjęciach nie bardzo jest jak oceniać progres, wklej w identycznej pozie i przy identycznym naświetleniu i nie od lustra bo tak zawsze to lepiej wygląda.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2014-04-21 18:16:59
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2014-04-21 18:16:59
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!