Aha, w porządku rozumiem. Zatem wyślę swoją aplikację
...
Napisał(a)
kurcze-szkoda, ze tak daleko
jesli planowany bylby nabor na przedstawicieli to bylbym zainteresowany na Polske polnocno-zachodnia
jesli planowany bylby nabor na przedstawicieli to bylbym zainteresowany na Polske polnocno-zachodnia

moc i sila
...
Napisał(a)
"Szukamy młodych i dynamicznych osób do pracy w nowej fabryce i centrum logistycznym"
a gdzie miejsce dla starszych ludzi? tacy też mogą być dynamiczni i pracowici, pachnie tu dyskryminacją ze względu na wiek
mieszkam w UK i tu daje się szansę też starszym i jak trzeba to też zapierdzielają aż dymi i nie ustępują młodym, w PL utarło się że musi być młody i dynamiczny czyt frajer małolat który za 1000 zł będzie się kłaniał w pas i da się traktować jak parobek, mam nadzieję że Wasza firma nie prowadzi takiej polityki wobec personelu
tak z ciekawości: pracowałem w exporcie i logistyce, znam biegle Angielski - na jakie pieniądze mam u Was szanse? chętnie bym wrócił do PL jakby pieniądz był odpowiedni
a gdzie miejsce dla starszych ludzi? tacy też mogą być dynamiczni i pracowici, pachnie tu dyskryminacją ze względu na wiek
mieszkam w UK i tu daje się szansę też starszym i jak trzeba to też zapierdzielają aż dymi i nie ustępują młodym, w PL utarło się że musi być młody i dynamiczny czyt frajer małolat który za 1000 zł będzie się kłaniał w pas i da się traktować jak parobek, mam nadzieję że Wasza firma nie prowadzi takiej polityki wobec personelu
tak z ciekawości: pracowałem w exporcie i logistyce, znam biegle Angielski - na jakie pieniądze mam u Was szanse? chętnie bym wrócił do PL jakby pieniądz był odpowiedni
...
Napisał(a)
mysle ze to zalezy od stanowiska .... wyslij najlepiej kolego cv na podany w temacie adres.... bo to doswiadczenie jezyk moze zaowocowac (chociaz ciekawe czy jeszcze nabor trwa)
...
Napisał(a)
Mozesz napisac tu lub na priv ile mniej wiecej zarabia u Was technolog? Jezeli nie mozesz tego upubliczniac to przynajmniej napisz czy >2tys. netto 

Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
nie udzielamy takich informacji, poza tym nie poszukujemy technologa tylko osoby na produkcje jak i magazynierów
...
Napisał(a)
Rozumiem. Poprostu bylem ciekawy jak to wyglada porownywalnie ze Szczecinem.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Czyli na taśme i do targania? Tak?
If you love life, don't waste time, for time is what life is made up of.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!