Mam jeszcze pytanie. Czy trenowanie nóg może mieć zły wpływ jesli chodzi o wzrost?? tzn koloega mi powiedział że zna gościa który przez treningi nóg stracił centymetr wzrostu..:/ Czy to wogule mozliwe??
...
Napisał(a)
NIE. A CENTYMETR TO PREDZEJ BLAD POMIARU, ALE KAZDY WOLI WIERZYC ZE BYL PRZEDTEM WYZSZY BO SIE LENI NOGI CWICYZC. BYLO JUY SPORO TAKICH TEMATOW - POSZUKAJ, NIE ZMNIEJSZZSZ ANI NIE ZAHAMUJESZ WYROSTU.
POZA TYM CWICYZSY TAKIMI CIEYARKAMI ZE NIE MA CO BRAC TEGO POD UWAGE.
A twoj kolega jest .... niedouczony jak bum cyk cyk !
POZA TYM CWICYZSY TAKIMI CIEYARKAMI ZE NIE MA CO BRAC TEGO POD UWAGE.
A twoj kolega jest .... niedouczony jak bum cyk cyk !
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
Ok dzieki:) zauważyłem też że zaczynam spalac tłuszcz. Oby to wszystko szło w mieśnie:)
...
Napisał(a)
Najprawdopodobniej za sprawa treningu nog, bo to najwieksza "spalarnia tluszczu"!
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
ok:) ale jeszcze nie jestem pewnien czy wiosłowanie polsztangą robie dobrze technicznie tzn staram sie dotkanac brzucha i jak krąek dotyka brzucha moje ramie ugina sie.
...
Napisał(a)
Wiec ruch jest dobry, tylko pilnuj pozycji ciala: nie powinno sie wyginac kregoslupa, a nogi maja stac tak bys byl STABILNY! Druga reka wspiera kregoslup przez podparcie sie o udo tuz nad kolanem.
...
Napisał(a)
Jeszcze jakbyś mógł opisać dokładnie jak wyglada ruch przy czachołamaczach bo tez nie jestem pewny tego cwczenia
...
Napisał(a)
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ramiona.htm#triceps
Francuskie wyciskanie lezac, (gif 4.) ale w wersji gdzie opuszczasz TYLKO DO CZOLA!
Francuskie wyciskanie lezac, (gif 4.) ale w wersji gdzie opuszczasz TYLKO DO CZOLA!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Rozwój mięśni a kolejność wykonywania ćwiczeń!
Następny temat