Co myslicie jakbym sobie ładnie walną tak Nitrobolon 300tab albo 150, jeszcze w sumie nie wiem to tylko pomysł chce zobacz waszą rekcje, do tego ładnie 100 tabsów metki (tylko nie wiem jak przeplatac i czy mozna) i po ty cyklu odrazu Clomid 10 tab i czli 15 dni po tym cyklu bym zaczął kreatynke i masówke jakies białeczko zeby nie zgubic i to zkwasić wszystko:D jak myslicie nie dobry schemat? aha jesli bedzie potrzebne to 18lat 3 miechy na siłke (ten cykl chce zacząc jak juz za dwa miechy po wakacjach) 74kg wagi 178cm wzrostu:D odp i nie piszcie ze za wczesnie na metke itp chodzi mi o to czy dobry plan i jak go poprawic jest tu troche o dpoingu i wiem ze mozna to umiescic w innym dziale ale tutaj chyba tez wiec odpiszcie mi i nie wysyłajcie mnie do DOPINGU
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skocz po rozum, kup se młotek i wybij z tej pustej pałki metka....
" bez diety nie ma atlety "
...
Napisał(a)

18lat 3 miechy na siłke
i meta

Nikt cie biebędzie wysyłał do działu DOPING tylko do działu ODŻYWIANIE!!
Zmieniony przez - klm_ w dniu 2006-06-12 22:18:15
Jesteśmy tymi, którzy muszą rozkazywać by być wolnymi...
...
Napisał(a)
tja...
człowieku!
żadne sterydy nie sąCi potrzebne!
chyba że chcesz na[prawde szybko sie przypakować na sezon , czy cuś , ale licząc sie ze spadkami i ogromnymi stratami w zdrowiu...
a tak to poćwicz jescze , ułuż diete(nie olewaj tego ui nie mysl że odzywki Ci zastapią diete!odzywki są uzupełnieniem diety!jak masz diete jak bum cyk cyk to nawet nie musisz żadnych odżwek brać)i pakuj pakuj i jeszcze raz pakuj
a jak chcesz kreatrynke to gdzieśza 2-3 miesiące zacznij od mono , dopiero późniejbierz sie za staki(tylko nei wiem czy chodzi Ci o nitro 1 czy 2 , bo 1 to buzer NO a nie kreatynka)
człowieku!
żadne sterydy nie sąCi potrzebne!
chyba że chcesz na[prawde szybko sie przypakować na sezon , czy cuś , ale licząc sie ze spadkami i ogromnymi stratami w zdrowiu...
a tak to poćwicz jescze , ułuż diete(nie olewaj tego ui nie mysl że odzywki Ci zastapią diete!odzywki są uzupełnieniem diety!jak masz diete jak bum cyk cyk to nawet nie musisz żadnych odżwek brać)i pakuj pakuj i jeszcze raz pakuj
a jak chcesz kreatrynke to gdzieśza 2-3 miesiące zacznij od mono , dopiero późniejbierz sie za staki(tylko nei wiem czy chodzi Ci o nitro 1 czy 2 , bo 1 to buzer NO a nie kreatynka)
Słownik kulturystyczny od A do Z ~> http://www.sfd.pl/temat261144/ <~
Podstawowe informacje na temat odżywek i suplementów ~>http://www.sfd.pl/temat265308/<~
...
Napisał(a)
po co mu wogóle odpisujecie ?? przecież widać od razu że to młody napalony paker który myśli że za kilka miechów będzie duży jak jego koledzy , chce brać nitro ale raczej nie wie jaka jest różnica miedzy I a II ... jestem pewny że i tak to wezmie bo w końcu chodzi już na siłke 3 miechy !! :D
,,Twój problem jeśli mam coś do ciebie proste,
masz coś do mnie , to ciągle pozostaje twój problem"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Test - VITALMAX (masa) by Pitt Bull podsumowanie str 31
Następny temat