Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

nitrobolon z mono-tak czy nie???

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2413

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 138 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5177
witam!co sadzicie o polaczeniu nitrobolonu z monohydratem inkospor?jesli uwazacie,zetakiepolaczenie jest zasadne to w jaki sposob laczyc te dwa suple w dni treningowe oraz nietreningowe???moze ktos juz stosowal takie polaczenie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 3272 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 38457
jak chcesz oszczedzic to DT 15gnitro2 + 5gmono, NT 10gnitro2+5gmono, ja bede bral codziennie 15gnitro2+5gmono. Ile wazysz? jedna puche nitro 2 planujesz?

co?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 138 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5177
81 waze przy 170wzrostu.no mam puszke pol kg nitro2 i pol kg inkospor.czyli bedziesz tez zaczynal to polaczenie stosowac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 3272 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 38457
tak, w niedziele startuje i mam zamiar zjeść 750g nitrobolona2 i ok.300g mono

co?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aha!i jeszcze jedno,te 15g nitro to w trech porcjach?rano,przed i po treningu?kiedy mono?jak w nietreningowe?rzucasz cos jeszcze do tego?ja tauryne megacaps,gainera i ostrowie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 593 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 70001
Witam
Lyda: Co do dawkowania posluchaj Piotrrrra dobrze prawi a co do porcji to bierz calosc(15g) na czczo lub przed treningiem

A jak wyglada ten wasz nitro? Bo ja kupilem w zeszlym tygodniu a otworzylem dzisiaj i troche mnnie zszokowalo bo zbrylony cholernie Co prawda kruszy sie i rozpuszcza prawidlowo ale ta wielka gruda jaka zobaczylem po otwarciu do tej pory mi po glowie chodzi Ja bede laczyl z M3 creatine(jablko)
Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1683 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 27919
Jeśli gruda była sucha i dała sie rozbic na proszek to nie ma żadnego problemu. Moj nitro tez byl zbrylony. Bierz bez obaw, to jest dobry suplemnt.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 593 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 70001

Hmm...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

Fakt rozbila sie szybko lecz im bardziej wbijam sie w glab puszki tym gorzej tzn. bedzie wiecej do rozbijania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
teraz otworzylem puche i faktycznie grudy w srodku.ale rozbijaja sie bez problemu czyli wilgoc sie tam nie dostala przede mna:)tylko miarki nie moge znalezc!musze pogrzebac za nia!15g na raz???na opakowaniu pisza zeby to rozbic na trzy porcje...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1683 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 27919
Mój wyglądał podobnie. Nie ma obaw wszystko w porządku.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Minusy ThermoSpeedExtreme?

Następny temat

Kreatyna tcm 1100mg trzy razy dziennie??

Spalanie
Polecane artykuły