witam!co sadzicie o polaczeniu nitrobolonu z monohydratem inkospor?jesli uwazacie,zetakiepolaczenie jest zasadne to w jaki sposob laczyc te dwa suple w dni treningowe oraz nietreningowe???moze ktos juz stosowal takie polaczenie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak chcesz oszczedzic to DT 15gnitro2 + 5gmono, NT 10gnitro2+5gmono, ja bede bral codziennie 15gnitro2+5gmono. Ile wazysz? jedna puche nitro 2 planujesz?
co?
...
Napisał(a)
81 waze przy 170wzrostu.no mam puszke pol kg nitro2 i pol kg inkospor.czyli bedziesz tez zaczynal to polaczenie stosowac?
...
Napisał(a)
tak, w niedziele startuje i mam zamiar zjeść 750g nitrobolona2 i ok.300g mono

co?
...
Napisał(a)
aha!i jeszcze jedno,te 15g nitro to w trech porcjach?rano,przed i po treningu?kiedy mono?jak w nietreningowe?rzucasz cos jeszcze do tego?ja tauryne megacaps,gainera i ostrowie.
...
Napisał(a)
Witam
Lyda: Co do dawkowania posluchaj Piotrrrra dobrze prawi a co do porcji to bierz calosc(15g) na czczo lub przed treningiem
A jak wyglada ten wasz nitro? Bo ja kupilem w zeszlym tygodniu a otworzylem dzisiaj i troche mnnie zszokowalo bo zbrylony cholernie
Co prawda kruszy sie i rozpuszcza prawidlowo ale ta wielka gruda jaka zobaczylem po otwarciu do tej pory mi po glowie chodzi Ja bede laczyl z M3 creatine(jablko)
Pozdro
Lyda: Co do dawkowania posluchaj Piotrrrra dobrze prawi a co do porcji to bierz calosc(15g) na czczo lub przed treningiem
A jak wyglada ten wasz nitro? Bo ja kupilem w zeszlym tygodniu a otworzylem dzisiaj i troche mnnie zszokowalo bo zbrylony cholernie

Pozdro
...
Napisał(a)
Jeśli gruda była sucha i dała sie rozbic na proszek to nie ma żadnego problemu. Moj nitro tez byl zbrylony. Bierz bez obaw, to jest dobry suplemnt.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
teraz otworzylem puche i faktycznie grudy w srodku.ale rozbijaja sie bez problemu czyli wilgoc sie tam nie dostala przede mna:)tylko miarki nie moge znalezc!musze pogrzebac za nia!15g na raz???na opakowaniu pisza zeby to rozbic na trzy porcje...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Minusy ThermoSpeedExtreme?
Następny temat