Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
50
Witam.
Mam problem z klatka otóż lewy "cycek" jest większy od prawego.
Czy ktoś miał ten sam problem i wyrównał mięśnie chodzi mi o to czy
To jest wogole możliwe. Jak tak to czym można to wyrównać i na oko ile czasu by to zajęło :)
Szacuny
601
Napisanych postów
36399
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
297123
Nigdy nie ćwicz jednej strony bardziej, najgłupsza porada. Może z czasem się wyrówna, a może i nie. Żaden człowiek nie jest symetryczny, to normalne że jedna strona jest większa lub inaczej przyczepiona niż druga.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
50
Właśnie np jak cwicze hantelakmi to mam uczucie ze klatka jest spompowana tylko w lewym cycku w prawym praktycznie nic nie czuje
I czy można naprzyklad robić tak ze w lewą rękę biorę hantelek 10 kg a w prawej 2\3 kg cięższy?
Zmieniony przez - Mciko w dniu 2015-01-08 18:16:23
Zmieniony przez - Mciko w dniu 2015-01-08 18:18:07
Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
759
OzzyMG
Nigdy nie ćwicz jednej strony bardziej, najgłupsza porada. Może z czasem się wyrówna, a może i nie. Żaden człowiek nie jest symetryczny, to normalne że jedna strona jest większa lub inaczej przyczepiona niż druga.
Chodzi mi o to, że np wyciskając hantlami leżąc niech robi tyle samo w pełni poprawnych powtórzeń na każdej ze stron, zamiast starać się "ile wlezie" na jednej i drugiej. Bo może być tak że jedną stronę ma silniejszą i nią wykonuje większą pracę podczas treningu.
Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać. (Michael Jordan)
Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
759
Chodzi o to czy wszystkie powtórzenie technicznie poprawnie. Ale tak Ci powiem, że tragedii nie ma. Wygląda jak byś się lekko garbił i prawe ramię miał bardziej do przodu.
Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać. (Michael Jordan)