Witam.
Mam problem.
Mam 21, 182 cm wzrostu, 81 kg wagi.
Moj problem polega na tym ze mam strasznie napompowany brzuch. Jest jak balon. Nie jak u innych ocieka tluszczem tylko jest taki wystajacy dziwnie i twardy. Od razu zaznaczam ze gazowane praktycznie wogole nie pije od ponad roku. Kiedys z 4 lata temu pilem duzo coca coli ale czy to ma cos wspolnego z dzisiejsza sytuacja. Kiedys bylem bardzo chudy mialem plaski brzuch, wiadomo ze z wiekiem wszystko staje sie u nas gorsze, ale jest to dziwne, czsami czuje sie tak jakby mnie rozrywalo od srodka rozpychalo, a zjem powiedzmyu 2 sznytki chleba.
Moja aktywnosc fizyczna jest bardzo duza. Od poniedzialku do piatku chodze na silownie, gdzie przebywam okolo 2 godzin, w tym godzine robie aeroby(rowerek albo bieznia) 4 razy w tygodniu mam trening w klubie, poniewaz gram w pilke w klubie.
Odzywiam sie tez moze nie wzorowo, ale dobrze, jem produkty dobrej jakosci.
Powiedzmy przykladowo:
1 posilek:platki owsiane, osterby, slonecznik suszony,orzechy.
2 posilek:kanapki z serem szynka
3 posilek:tu akurat jest najgorzej bo czesto smazone
4 posilek:kanapki z tunczykem
5 posilek: kolacja jakis twarog
pije okolo 4 litrow wody dziennie, duzo herbat zielona biala, yerba mate.
Prosilbym o kontakt osobe ktora miala podobny przypadek, i o rady osob ktore moga wiedziec o co chodzi. Jest to straszne uczucie bo ciezko rpacuje na silowni nad brzuchem, i nie ma efektow tylko taki balon. Jutro dodam fotki tylko znajde kabel do przezucania zdjec.
Pozdrawiam
Waga: 81
Wzrost: 182
Obwód klatki: .
Obwód ramienia: .
Obwód talii: .
Obwód uda: .
Obwód łydki: .
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: .
Aktywność w ciągu dnia: bardzo duza, treningi na silowni+ treningi w klubie, duzo biegam
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: pilka nozna 4 razy w tygodniu+ silownia
Odżywianie: trzymama sie mniej lub bardziej regul zdrowego zywienia. CZy mniej czy bardziej zalezy od dnia ale ogolnie jem dobrze.
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: nie ma
Stan zdrowia: nie bylo
Preferowane formy aktywności fizycznej: 5 treningow po 3 godziny
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: L-karnityna ;]
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: mozna sprubowac
Stosowane wcześniej diety: nie bylo
Mam problem.
Mam 21, 182 cm wzrostu, 81 kg wagi.
Moj problem polega na tym ze mam strasznie napompowany brzuch. Jest jak balon. Nie jak u innych ocieka tluszczem tylko jest taki wystajacy dziwnie i twardy. Od razu zaznaczam ze gazowane praktycznie wogole nie pije od ponad roku. Kiedys z 4 lata temu pilem duzo coca coli ale czy to ma cos wspolnego z dzisiejsza sytuacja. Kiedys bylem bardzo chudy mialem plaski brzuch, wiadomo ze z wiekiem wszystko staje sie u nas gorsze, ale jest to dziwne, czsami czuje sie tak jakby mnie rozrywalo od srodka rozpychalo, a zjem powiedzmyu 2 sznytki chleba.
Moja aktywnosc fizyczna jest bardzo duza. Od poniedzialku do piatku chodze na silownie, gdzie przebywam okolo 2 godzin, w tym godzine robie aeroby(rowerek albo bieznia) 4 razy w tygodniu mam trening w klubie, poniewaz gram w pilke w klubie.
Odzywiam sie tez moze nie wzorowo, ale dobrze, jem produkty dobrej jakosci.
Powiedzmy przykladowo:
1 posilek:platki owsiane, osterby, slonecznik suszony,orzechy.
2 posilek:kanapki z serem szynka
3 posilek:tu akurat jest najgorzej bo czesto smazone
4 posilek:kanapki z tunczykem
5 posilek: kolacja jakis twarog
pije okolo 4 litrow wody dziennie, duzo herbat zielona biala, yerba mate.
Prosilbym o kontakt osobe ktora miala podobny przypadek, i o rady osob ktore moga wiedziec o co chodzi. Jest to straszne uczucie bo ciezko rpacuje na silowni nad brzuchem, i nie ma efektow tylko taki balon. Jutro dodam fotki tylko znajde kabel do przezucania zdjec.
Pozdrawiam
Waga: 81
Wzrost: 182
Obwód klatki: .
Obwód ramienia: .
Obwód talii: .
Obwód uda: .
Obwód łydki: .
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: .
Aktywność w ciągu dnia: bardzo duza, treningi na silowni+ treningi w klubie, duzo biegam
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: pilka nozna 4 razy w tygodniu+ silownia
Odżywianie: trzymama sie mniej lub bardziej regul zdrowego zywienia. CZy mniej czy bardziej zalezy od dnia ale ogolnie jem dobrze.
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: nie ma
Stan zdrowia: nie bylo
Preferowane formy aktywności fizycznej: 5 treningow po 3 godziny
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: L-karnityna ;]
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: mozna sprubowac
Stosowane wcześniej diety: nie bylo