Byłem na rodzinnym obiedzie i oszacowałem że spożyłem 2800 kcal a powiniebuem 2500. I mam dylemat czy obciąć po 100 kcal z 3 kolejnych dni czy zostawić je tak jak były tzn 2500?
...
Napisał(a)
Witam
Byłem na rodzinnym obiedzie i oszacowałem że spożyłem 2800 kcal a powiniebuem 2500. I mam dylemat czy obciąć po 100 kcal z 3 kolejnych dni czy zostawić je tak jak były tzn 2500?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie baw się w żadne obcinanie, jeden dziek krzywdy Ci nie wyrządzi jak sobie podjesz.
2
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Dokładnie jw . Nie można przesadzać i świrować z powodu delikatnej nadwyżki . Trzeba żyć normalnie .
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jeden dzień nic nie zmienia, nie przejmuj się tak bo taka droga do niczego dobrego nie doprowadzi.
...
Napisał(a)
Ilość kcal w diecie liczy się w dłuższe perspektywie czasu. Nie jest to jeden posiłek, czy jeden dzień a co najmniej tydzień.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły