Cześć mam pytanie odnośnie Mutan Mass. Słyszałem już różne teorie na jej temat ale nie wiem jednego, kiedy najlepiej brać mutant mass czy po śniadaniu i po obiedzie czy po siadaniu i po siłowni?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
najlepiej w ogóle
to tylko uzupełnienie diety
użyj wyszukiwarki
to tylko uzupełnienie diety
użyj wyszukiwarki
TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit
Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/ ZAPRASZAM
...
tak wiem, ale pytam się czy mam go zarzywać przed czy po treningu bo słyszalem ze MM odnawia jakieś tam białka itd w organizmie, może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie kiedy lepiej to brać?
...
Zgadzam się z przedmówcami lecz z mojej perspektywy trzymam Diete to Mutanta przede wszystkim pijam po treningu bo ogranizm sie domaga a czy rano czy wieczorem to juz wedle uznania jak masz braki w diecie to pij jezeli nie to zależy jaki chcesz efekt po mutancie.. jak duży to trzymaj diete treningi i pij go 3 razy dziennie :D (ale smak to ci sie przepije
)
)MASA MASA i JESZCZE RAZ MASA no i siła też ;p
...
to zalezy od Twojej diety , a napewno nie po sniadaiu ani po pobiedzie to te posilki juz "powinny dostraczyc potrzebne ilosci bialka i wegli . Wiec bierz je po treningu , albo miedzy posilkami zebys caly czas mial paliwo w sobie:)
Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz i potęgę.
...
baka rozumiem :) biore po śniadaniu jem obiad np: makaron drzem twaróg, lub cycka kurczaka różne tam i mam brać mutanta czy poczekać i wziąść go po treningu
PS: mutanta biore o 10.00 po śniadaniu a obiad mam o 13.00
PS: mutanta biore o 10.00 po śniadaniu a obiad mam o 13.00
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz