Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
92
Witam :)
Mam pytanie, któro pewnie i padło tu już za co z góry przepraszam.. ale potrzebuje konkretne wypowiedzi na temat tych trzech supli :)
Zdania są podzielone dlatego piszę tutaj.. żeby zapytać co wybrac.. Głownie chodzi mi o skład, który jest najlepszy no i który z tych supli wg Was działa najlepiej..
Z góry dzięki i pozdrawiam
Kensey
Szacuny
383
Napisanych postów
37476
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
126440
serious mass ma dość mało białka[jest to typ gainera jak gain bolic], xxl z kolei ma troszku więcej jednakże tylko serwatkowe więc można go przyrównac do gainera z niezbyt duża ilościa owego skła[węgl. także podobnie jka uzywane w gainerach bazujących tylko wlaściwie na kaloriach]
mutant więc bedzie najlepszy; z tym,ze jakby troszke "zatykał" więc bardziej nadawałby sie jako zastepstwo posiłku niz dodatej do posiłków; czy ogólnie -w tym sensie- do diety.
jak więc widac nalezy dośc dokladnie rozważyć plusy i minusy
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
92
DZiękuje za odpowiedzi, no ale przy mutant massie pojawia sie kolejne pytanie :) coś mi mówi że zalecane dawkowanie nie jest zbyt mądre.. chodzi mi o to.. że z tego co wiem lepiej jest podzielić to np na 3 i w różnych porach dnia spożyć.. Mam racje?? Jak Wy uważacie? czy 1 porcję (260gr) raz dziennie po trening to jest dobry pomysł?
pozdrawiam
Kensey