Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
444
Witam!
jestem psiutorex (17 lat ,35 na lapie;) ,105 na klacie ,78kg ,183cm) i mam pewien problem
chcemy zaczac z kumplami od pazdziernika zaczac brac mete przez miesiac (100 tabsow) i zobaczyc co z tego bedzie tylko tu nasuwa sie pytanie: Czy warto? wiem o skutkach ubocznych typu: pryszcze i niszczenie watroby ,ale moze slyszeliscie o jakichs grozniejszych komplikacjach? czytajac wczesniejsze tematy m.in. o oslonkach troche mnie to odrzucilo ,bo nie mam zamiaru lykac jakichs typowych lekarstw ,zeby zmniejszyc skutki mety? (prosze w odp nie mowic ,ze jestem za mlody czy cos podobnego ,bo to i tak nie pomoze...) z gory dzieki za wszystkie odpowiedz
SOGI OCZYWISCIE BEDA:)
Wielkiego mistrza poznaje się po tym jak podnosi sie po porażce ,a nie po tym jak wygrywa!
Szacuny
97
Napisanych postów
2782
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15058
Jeżeli posiadasz jakieś szczątki instynktu samozachowawczego i zdrowego rozsądku to nie weżmiesz tej mety. Udowodnij sobie że nie jesteś przykładem blokowej głupoty, nagonki kolegów i paraliżu szarych komórek.
Szacuny
18
Napisanych postów
2749
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
45388
ludzie czy was juz calkiem popi...lo ?? Boze zrobcie mnie moderatorem to beda banowal to cale gowniarstwo 17 lat i 35 w lapie a ty sie juz chcesz za koksy lapac !!! Wez sie teraz mocno ***nij w glowe i zastanow czy czasem nie zrobisz tego samego na kreatynie tylko ze z zerowym ubytkiem na zdrowiu i mniejszymi spadkami. Pozdrawiam
ps. ciekawe jak chcesz sogi wystawic bez abona
Zmieniony przez - Marcin_Olb w dniu 2006-09-21 20:36:01
Szacuny
18
Napisanych postów
2749
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
45388
juz ci pisalem ze sogow nie umisz dac bo abona nie masz Polecam potrenowac jeszcze rok na kreatynie bo doping jest dla ludzi pelnoletnich. Potem mozesz uzupelnic profil ,wykupic abona zeby nie robic pustych obietnic i przyjsc i pytac o koksy. Moze wtedy Ci ktos doradzi Pozdrawiam
Szacuny
36
Napisanych postów
7924
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
67920
Nie wplywa zasadniczo na impotencje, ale oczywiscie musisz pamietac o odblokowaniu sie po cyklu - i czasem nie pisz jak sie odlokowac bo ci leb urwa;) a ja poprawie;) masz od tego wyszukiwarke. To tyle w odp.na Tw.pyt.
A teraz - NIE BIERZ METY bo zjestes za mlody!! N ch.sie niszczyc i rozwalac genetyke? Zeby co wycisnac 10kg wiecej? Dla mnie to gra nie warta swieczki. Skoro nasze zdanie ludzi ktorzy maja o tym pojecie jest dla ciebie nie liczace sie to ja nie wiem. Kto Pudzian czy Jarek maja ci powidziec??? Wez geiner+amino+glutamina+ kreatyna i jedziesz a nie jakies 100 metki. pzdr.
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]