PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !
ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !
A co do dokupienia sprzetu, to nie ma problemu!!! Mam bliskiego kolesia, który zaopatruje więc nie ma problema...
Od dawna czytam posty ja tez

, ale pierwszy raz proszę o pomoc i poradę. Trenuję od lat 2 . Moja waga ciała, to 115 kg... koleś namówił mnie na Winstrolek i jakoś tak zakupiłem... looz
Poradźcie coś - (tabletki małe różowe-zainteresowani wiedzą jakie). Poradźcie jak brać i jaki trening! nie wiesz jaki przecoez trenujesz od dwoch lat ? czy tylko chodziles na silke gadac z kolesiami?
Bardziej siłowy, czy na mase? a co my wrozki nie wiesz ze cykl saa dopasowuje sie pod glowne zalozenia treningu diety?
Piramidke rozpocząłem od 4 sztuk dziennie. brawo kumpel doradzal?
Ale nie wiem czy to nie za mało. dobrze ze nie zadajesz tego pytania po cyklu

Bede wdzieczny za posty!!!!! prosze bardzo.
Zmieniony przez - Big w dniu 2004-08-21 16:14:47

Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe

Out of range.