Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
71
Witam serdecznie!
Mam do was pytanie, czy warto na cyklu mieszać APS mesomorph i creatine xplode firmy OLIMP, czy może lepiej Mesomorpha po mieszać z CM3 Proszę o szybką i rzetelną odpowiedź. Pozdrawiam
Szacuny
13
Napisanych postów
3726
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
24421
Każdą przedtreningówkę możesz mieszać z kreatyną, ale zależy co chcesz osiągnąć, jaki jest twój cel. Część bierze się za to nie mając pojęcia. j/w Podaj swój staż na siłowni przede wszystkim
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
71
Panowie: staż 1,5 roku w ciągu tego czasu ze staków zjadłem Cytonoxa, Cytocela, Shotguna. Z kreatyn 500 g Mono Universala. Gainera Magnuma 8000. BCAA firmy Aminostar. Mój wiek 19 lat :)
Szacuny
3103
Napisanych postów
25079
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415144
jak juz bedziesz mial jakies doswiadczenie z lzejszymi suplami z 1.3 np. choc ja nie widze cisnienia siegania po takie suple, jezeli dzialaja te bez 1.3 to bym przy nich zostal
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
71
Właśnie ja też bym po to nie sięgał z tym, że kumpel zjadł 3 dawki i powiedział, że tego nie potrzebuje bo przestaje ćwiczyć narazie... No ale w każdym bądź razie dostałem go za darmo i jest prawie cały dlatego szkoda mi go wywalać :) I tak dobrze, że mam tą wersję creatine nitrate, ponoć jest dużo słabsza w pobudzeniu niż thiamizine . Znajomy który ćwiczy koło 6 lat i pracował w sklepie z odżywkami mówił, że spokojnie mogę jeść tylko są czasem przypadki że spada libido więc myślę, że spróbuje jeść a jak by się coś działo to po prostu przerwę cykl i zostanę na samym Xplode :)