Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Mesomorph i Creatine Xplode

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1468

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 71
Witam serdecznie!
Mam do was pytanie, czy warto na cyklu mieszać APS mesomorph i creatine xplode firmy OLIMP, czy może lepiej Mesomorpha po mieszać z CM3 Proszę o szybką i rzetelną odpowiedź. Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 725 Napisanych postów 34667 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 254666
jedno i drugie się nada

walisz meso przed tr
a po tr. 8g xplode/ 4kapsy cm3

dnt
8g xplode/4kapsy cm3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415144
mieszac mozesz zalezy tylko czy meso to supel dla Ciebie?
co juz brales z przedtreningowek? jaki masz staz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 3726 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 24421
Każdą przedtreningówkę możesz mieszać z kreatyną, ale zależy co chcesz osiągnąć, jaki jest twój cel.
Część bierze się za to nie mając pojęcia.
j/w
Podaj swój staż na siłowni przede wszystkim
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Panowie: staż 1,5 roku w ciągu tego czasu ze staków zjadłem Cytonoxa, Cytocela, Shotguna. Z kreatyn 500 g Mono Universala. Gainera Magnuma 8000. BCAA firmy Aminostar. Mój wiek 19 lat :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415144
To Meso by sobie odpuścił na Twoim miejscu i wział cos lzejszego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
W takim razie kiedy po Meso sięgnąć?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
jak juz bedziesz mial jakies doswiadczenie z lzejszymi suplami z 1.3 np. choc ja nie widze cisnienia siegania po takie suple,
jezeli dzialaja te bez 1.3 to bym przy nich zostal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 3726 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 24421
Meso sobie odpuść póki co.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Właśnie ja też bym po to nie sięgał z tym, że kumpel zjadł 3 dawki i powiedział, że tego nie potrzebuje bo przestaje ćwiczyć narazie... No ale w każdym bądź razie dostałem go za darmo i jest prawie cały dlatego szkoda mi go wywalać :) I tak dobrze, że mam tą wersję creatine nitrate, ponoć jest dużo słabsza w pobudzeniu niż thiamizine . Znajomy który ćwiczy koło 6 lat i pracował w sklepie z odżywkami mówił, że spokojnie mogę jeść tylko są czasem przypadki że spada libido więc myślę, że spróbuje jeść a jak by się coś działo to po prostu przerwę cykl i zostanę na samym Xplode :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
zacznij od pol porcji i sprawdz, tez slyszalem, ze to wersja okrojona, wiec chyba nie bedzie problemow

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

lekki spalacz / l-karnityna?

Następny temat

No_Shotgun+Xpand Co do tego jeszcze dodac?

Spalanie
Polecane artykuły