Szacuny
111
Napisanych postów
16087
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
79876
Trenując na worku robi się siłę. Kopniesz w tą kukłę i frunie.
Raz szkoda na to kasy, a dwa trening i tak nie będzie dawał takich efektów jak ciężki worek.
Zmieniony przez - 4rScorpion w dniu 2010-07-14 22:34:08
Szacuny
0
Napisanych postów
61
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
524
Zapewne chodzi ci o ciężki worek taki 60kg a manekin bob wazy ponad 140kg po wypełnieniu podstawy piaskiem wiec raczej nie pofrunie co zresztą widać na filmiku do którego dałem link
Szacuny
3
Napisanych postów
58
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1209
Jak już znajdziesz ten manekin w rozsądnej cenie to daj znać, wygląda cholernie dobrze a poza tym nie lata jak kukła tylko stawia zaciekły opór. Chetnie sam sprobowałbym treningu na czyms takim w domu. Jak dla mnie wygląda rewelacyjnie.
Szacuny
0
Napisanych postów
61
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
524
Olo widziałeś filmik koleś ma wypełniony 3/4 a sie przewraca tylko przy mocnym front kicku tak ladnie stoi a mozna wladowac w niego 140kg wtedy pewnie ciężko ;p
Sa boby co maja uda dodatkowo mozna wtedy walic low kicki tylko ze sa drozsze o jakies 50 usd
Szacuny
2
Napisanych postów
1532
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
29913
Mialem okazje kilka razy na takim urzadzeniu sie ¨pobawic¨ i wedlug mnie nie ma rewelacji. Przy mocniejszych uderzeniach pomimo dosc sporej wagi i tak dosc znacznie odlatywal w tyl.
Moim zdaniem jest to ciekawa alternatywa jesli chodzi o uzupelnienie podstawowych przyborow takich jak worki czy gruszki ale wykonywania normalnego treningu na takim sprzecie sobie nie wyobrazam
Zmieniony przez - kuba_zgora w dniu 2010-07-15 15:37:34