Witam, zacząłem dzisiaj cykl mutant mass'a i horse power'a ale przy takim dawkowaniu jakie jest napisane na opakowaniach i na innych forach nie fajnie sie to komponuje. Wziąłem 1 miarkę HP przed treningiem, przy treningu wiadomo 1,5L wody, no i postanowilem spróbować wziąść tą kolejną 1 miarke HP i zaraz po tym 4 MM. W końcu efekt był taki że sie prawie zaeżygałem ;] i chce spytać czy może być coś takiego:
DT: 1,5 miarki HP przed treningiem, 4 albo 2*2 miarki MM po treningu
DNT: 1,5 miarki HP o porze treningu, 2 miarki MM na uzupełnienie diety np. pod wieczór
Jeżeli chodzi o moje dane to:
19 lat, 185 cm wzrostu, 79 kg, ćwicze ok. 3 lata z przerwami, bralem już: shocka, storma, 2* animal pump, jednego mutanta i kilka bialek. Do HP i MM mam dobrą diete opierającąsie głównie na ryżu, tuńczykach i owsiance, do tego aminokwasy i witaminy.
Także komentarze typu: 'najpierw sobie ułuż diete' są zbędne.
Z góry dzięki za odpowiedzi, JB90.
DT: 1,5 miarki HP przed treningiem, 4 albo 2*2 miarki MM po treningu
DNT: 1,5 miarki HP o porze treningu, 2 miarki MM na uzupełnienie diety np. pod wieczór
Jeżeli chodzi o moje dane to:
19 lat, 185 cm wzrostu, 79 kg, ćwicze ok. 3 lata z przerwami, bralem już: shocka, storma, 2* animal pump, jednego mutanta i kilka bialek. Do HP i MM mam dobrą diete opierającąsie głównie na ryżu, tuńczykach i owsiance, do tego aminokwasy i witaminy.
Także komentarze typu: 'najpierw sobie ułuż diete' są zbędne.
Z góry dzięki za odpowiedzi, JB90.