"Z wielką mocą przychodzi wielka odpowiedzialność" :)
...
Napisał(a)
na stronce MD jest juz zapowiedz nr. 2/09. Za 3-4dni bedzie juz w Empikach i kioskach. Zapowiedz bardzo ciekawa, napewno bedzie co czytac:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Maybe kupie:P U mnie raczej się mb nie dostanie:/
Zmieniony przez - ths-klika w dniu 2009-01-29 11:35:16
Zmieniony przez - ths-klika w dniu 2009-01-29 11:35:16
...
Napisał(a)
Ja już kupiłem po małym przeglądnięciu musze powiedzieć że numer lepszy od poprzedniego, miejsce relacji z bahrajnu/mistrzostw świata zajeły interesujące artykuł i ogólnie jakieś fajniejsze tematy :)
...
Napisał(a)
naprawdę dobrze zrobiona gazeta, nowy numer już jest mimo, że do lutego jeszcze 2 dni:)
W końcu pismo w 100% poświęcone kulturystyce, o dobrej wartości merytorycznej :)
W końcu pismo w 100% poświęcone kulturystyce, o dobrej wartości merytorycznej :)
...
Napisał(a)
10 zeta kosztuje
...
Napisał(a)
Własnie zakupilem wczoraj ta gazete i jestem bardzo zadowolony z zakupu jest w niej wiele artykulow i informacji ze swiata kulturystyki polecam 

xD
...
Napisał(a)
w koncu mamy w polsce przekozacka gazete o kulturystyce ;] szata graficzna w MD to przekozak a nie jak w kifie czy sdw gdzie czyta sie jak tine czy inny shit , duzo o amerykanskich gwiazdach kultustyki to jest najlepsze;] w ogole duzo o wszystkim za male pieniadze jest dobrze i na bank bedzie lepiej
...
Napisał(a)
10 zeta na gazete raz w miesiacu to nie jest jakas duza kasa. to jest paczka fajek albo 3piwa. jak ktos sei tym wszystkim interesuje to kupi sobie napewno
Polecane artykuły