Szacuny
11
Napisanych postów
8571
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90813
Widze ze dzial sie pomalu rozwija, wiec zakladam temat Londyn.
Z uwagi ze najwiecej polakow osiadlo wlasnie tutaj mozna powiedziec ze to juz Polskie miasto.
Wszystko co ciekawe zwiazane z codziennym zyciem, ciekawostki, imprezy, jednym ogolem wszystko.
Prosze o rozwijaniu tematu bo wiem ze jest duzo osob z forum w tym miescie i okolicach.
Takze zapraszamy ludzi ktorzy chca sie cos dowiedziec o kierowanie pytan na wszelakie tematy.
Postaram sie osobiscie przypilnowac ten dzial.
Mysle ze na pewno nas odwiedza Boogie, Clever-eva i wiele innych osob znanych juz na tym forum a mieszkajacych wlasnie tutaj.
Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
821
witam! chwile mnie nie bylo, w sobote wybijam do UK, do londynu, do koleszki, ktory chodzi tam juz na silownie, sam nosze sie z zamiarem cwiczenia, bo znow mam dluzsza przerwe, ogolnie niemoglem znalesc stalej pracy i dlatego pewnie cwiczenie nie bylo regularne, no to zobaczymy jak to sie w UK ulozy, niemowie hop, ale licze ze jakos to bedzie i w koncu zaczne cwiczyc...
Trole pochodza z jaskin ;) ale tacy to niewiem hehe
Pozdrowionka dla was!
Masa to nie wszystko ale wszystko bez masy to !@#$%^
Szacuny
11
Napisanych postów
8571
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90813
Mysle ze to calkiem realne, bardzo duzo naszych w UK.
Trzeba rozkrecac temat wiec jazda...
Dla kogos kto jest zainteresowany pojsciem do silowni za Free, na tzw.trial, czyli przetestowanie silowni, zobaczenie jaki sprzet silka posiada, wyczucie atmosfery prawie kazdy klub organizuje 1 lub 3 dniowe drzwi otwarte.
Polega to na tym ze rejestrujemy swoje nazwisko na stronie internetowej klubu, wybieramy dzielnice gdzie mamy blisko i po otrzymaniu kuponu na email, drukujemy i juz mozna korzystac.
Dodam ze bardzo dobra opcja kiedy nie jestesmy pewni w ktorym klubie chcemy cwiczyc, a klubow to tutaj nie brakuje.
Wiem ze taka oferta jest w klubach:
Fitness First
LA Fitness
Szacuny
31
Napisanych postów
1966
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23192
W Virgin Active jest podobna opcja.Zreszta jak sie dobrze zakrcic to kazdy w recepcji dostanie 1 wejscie za free.
BTW.
Moja zasada od dnia w ktorym przenioslem sie do UK to trzymac sie jak najdalej od Polakow w Londynie.Po doswiadczeniach zebranych w czasie 3 lat pracy w Niemczech postanowilem odciac sie od polskiej emigracji.
Zmieniony przez - Typer w dniu 2007-03-04 01:25:01
Szacuny
11
Napisanych postów
8571
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90813
Nie widzialem takiej opcji w Virgin Active, ale mozemy poprosic Clever-Eve poniewaz pracuje w tym klubie zeby cos wiecej nam powiedziala o zasadach tego klubu.
Na stronie internetowej Virgin swietnie opisana ich silownia w 3-D, taki maly tour.
Ide dzisiaj zobaczyc jak wyglada silka w LA Fitness.
Opisze jak jest, sproboje wrzucic pare fotek.