Witam. Mam problem z lewa noga przy kopnieciach. Prawa noga wszystko mi wychodzi a lewa mam slabsza i nizej podnosze. Czasami przy kopnieciach lewa noga cos tak jakby mi przeskakuje w okolicy pachwiny. Co mam z tym zrobic? Rozciagnac bardziej nogi czy co? Z gory dzieki za odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przywiązuj dodatkową uwagę do kopnięć lewą nogą, z czasem różnica się wyrówna... Co to przeskakującego biodra to ortopeda obowiązkowo (ja mam to samo, tyle, że nie mam czasu się zebrać do lekarza
)
Zmieniony przez - MattKK w dniu 2007-09-19 20:55:50
Zmieniony przez - MattKK w dniu 2007-09-19 20:56:12

Zmieniony przez - MattKK w dniu 2007-09-19 20:55:50
Zmieniony przez - MattKK w dniu 2007-09-19 20:56:12
...
Napisał(a)
to może być ******ła ale lepiej się zbadać. Co do wysokości kopnięcia bardzo wielu ludzi (w tym ja) ma jedną nogę lepiej rozciągniętą drugą gorzej
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
...
Napisał(a)
z ta noga przeskakujaca w stawie mam to samo, ale tylko przy wysokich kopnieciach, albo jak robie unoszenie nog lezac...
Magazines call me a bodybuilding star, girls call me a cock star...
...
Napisał(a)
większość kopie jedną nogą lepiej drugą gorzej, normalka.
"Im więcej potu na treningu tym mniej krwi na ringu" :):)
...
Napisał(a)
mi tez cos przeskakuje w biodrze jak robie kopniecie od wewnatrz ;/ chyba trzeba bedzie ruszyc dupe do lekarza
Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!