Wiatm wszystkich.Kupiłem teraz Kreatyne Olimp Mega Caps 1250 i chcę coś jeszcze dokupic do tego.Wcześniej juz brałem Kreatyne i Super whey Gainer 4000.Mam zamiar teraz zakupic Trecc Mass XXL 3 Kg i coś jeszcze.Mam na to 140 zł. Dooradzcie co by mi najbardziej pomogło i dało najlepszy efekt.Myślałem o dodaniu do treca HMB Olimpu ale to ponoc niepotrzebne marnowanie pieniędzy. Cel ćwiczeń to masa i siła. Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no gainerka spokojnie mozesz brac a podstawowe pytanko do ciebie: masz diete??
Być stróżem prawa to jest pomysł durny pierd**** wszyscy razem policyjne kur**
...
Napisał(a)
Dokup carbo,ZMA dopracuj diete ewentualnie do jej braków dołóż tego co brakuje w niej
życie masz do ostatnich chwil więc walcz do ostatniej kropli krwi
...
Napisał(a)
Ditka jest dobra tylko chodzi mi o to czy zakupic ten Trec mass XXL i co jeszcze dorzucic bo kreatyna juz mam bo cena Treca to 85zł za 3 kg czyli jeszcze do 140 zł chciałem dobic i własnie co jeszcze kupic zeby był jeszcze lepszy efekt??
...
Napisał(a)
A ZMA będe miał ale domowe Zincas Forte i Filomag B6 ,ale mam jeszcze tylko pytanko co do dawkowania tego ZMA.Jedna tabletka Zincas Forte i 4 Filomag B6 przed snem?? dobrze mówie czy inaczej dawkować??
...
Napisał(a)
Dietka jest dobra tylko chodzi mi o to czy zakupic ten Trec mass XXL czy cos innego w tej cenie i co jeszcze dorzucic bo kreatynę juz mam. Cena Treca to 85zł za 3 kg czyli jeszcze do 140 zł chciałem dobic i własnie co jeszcze kupic zeby był jeszcze lepszy efekt??
...
Napisał(a)
witaminy, tauryne, omega 3..
www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!