Witam. Mam chyba problem, poniewaz gdy cwicze klatke (szczegolnie skos) to bardzo mocno czuje przednie czesci barkow. Specjalnie cwicze mniejszym ciezarem, zeby dokladnie wykonywac cwiczenia, no ale bol barkow jest ciagle..co jest nie tak?
I jeszcze jeden problem mam : otoz sa cwiczenia, ktore poprostu mi nie wchodza..poprostu nie czuje, zeby co kolwiek mi dawaly te cwiczenia, np. na plecy i niektore cwiczenia na barki..probowalem roznych sposobow juz, ale i tak nie wchodza..nie wiem co jest eh... ma ktos jakis pomysl co to moze byc? ;/ no bo nie wydaje mi sie zebym zle technicznie wykonywal te cwiczenia..
I jeszcze jeden problem mam : otoz sa cwiczenia, ktore poprostu mi nie wchodza..poprostu nie czuje, zeby co kolwiek mi dawaly te cwiczenia, np. na plecy i niektore cwiczenia na barki..probowalem roznych sposobow juz, ale i tak nie wchodza..nie wiem co jest eh... ma ktos jakis pomysl co to moze byc? ;/ no bo nie wydaje mi sie zebym zle technicznie wykonywal te cwiczenia..
"Szacunek dla każdego zawodnika co podejmie walke.."
http://www.sfd.pl/Method99/_Mistrzostwo_Polski_-_BLOG-t454455.html - Moja droga na szczyt
Krzysztof Piekarz

i ono wlasnie tak srednio mi wchodzi np.