No tak ale zeby to mialo jakas calosc to jezeli spalam tkanke to moje miesnie musze rosnac zeby to jakos wygladalo prawda ?? a przez basen chyba wlasnie miesnie wyrabiam palaca tkanke tluszczowa <co?> chyba...:/
...
Napisał(a)
ADI mam do Ciebie pytanie: czy Ty trenujesz plywanie??
*jesli tak, to plywaj i nie zastanawiaj sie czy bedziesz mial ladna klatke czy nie. ktos kiedys napisal na forum, ze "w sporcie nie musisz ladnie wygladac" i w pelni sie z tym zgadzam.
*jesli nie i chodzi tylko o ladna klatke, to idz na silownie, rob mase, a pozniej rzezbe i sobie ladnie wygladaj, bo tak napewno szybciej osiagniesz cel.
pozdro
*jesli tak, to plywaj i nie zastanawiaj sie czy bedziesz mial ladna klatke czy nie. ktos kiedys napisal na forum, ze "w sporcie nie musisz ladnie wygladac" i w pelni sie z tym zgadzam.
*jesli nie i chodzi tylko o ladna klatke, to idz na silownie, rob mase, a pozniej rzezbe i sobie ladnie wygladaj, bo tak napewno szybciej osiagniesz cel.
pozdro
...
Napisał(a)
fisher44, daruj sobie takie ironizowanie, bo wprowadzasz chłopaka w błąd.
Jak będziesz robił "więcej powtórzeń z małym ciężarem" to owszem, spalisz tłuszcz, ale przy tym także mięśnie. A przecież nie o to chodzi.
Resztę masz w linku....i jak piszesz że wiedziałeś to ciekawe czemu napisałeś co innego
Jak będziesz robił "więcej powtórzeń z małym ciężarem" to owszem, spalisz tłuszcz, ale przy tym także mięśnie. A przecież nie o to chodzi.
Resztę masz w linku....i jak piszesz że wiedziałeś to ciekawe czemu napisałeś co innego

Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach
...
Napisał(a)
"Jak będziesz robił "więcej powtórzeń z małym ciężarem" to owszem, spalisz tłuszcz, ale przy tym także mięśnie."
Dokładnie tak jest El nino
. Przekonałem sie o tym na własnej skórze. Przy ujemnym bilansie kalorycznym konieczny jest trening z małą ilością powtórzeń.
Dokładnie tak jest El nino

...
Napisał(a)
Capus - plywac lubie bardzo i moim celem jest osiagniecie jak najlepszej wytrzymalosci i techniki w plywaniu .A plywam juz od 3 miesiecy bez jakicholwiek przerw takze mam jakis pojecie na temat tego co robie , a pytanie o klatke zadalem poniewaz przez okres ostatnich 3 miesiecy moja sylwetka ulegla gwaltownej zmnianie lacznie z klatka piersiowa ktora w powolnym ale umiarkowanym tempie nabiera ksztaltow zawodowego plywaka .
Apropo plywam 3 razy w tygodniu po 2 km i co tydzien zwiekszam dystans tak aby osiagnac jak najlepsze rezultaty :p wsio pozdro dla ciebie capus
Apropo plywam 3 razy w tygodniu po 2 km i co tydzien zwiekszam dystans tak aby osiagnac jak najlepsze rezultaty :p wsio pozdro dla ciebie capus
...
Napisał(a)
Wszyscy wiedza lepiej, kazdy od siebie...
Masz racje "ja adi", plywaniem zrobisz sobie sylwetke, i tymi cwiczeniami co Ci mowilem takze, nie obawiaj sie katabolizmu - czyli spalaniem miesni, jedz bardzo wartosciowe produkty, tylko takie Ci w tym pomoga, a najlepiej jakbys to wszystko, zarowno te plywanie i treningi silowe wspomogl Bcaa - INKOSPOR'a X-treame, i nic Ci sie nie stanie, ja jakos trenuje juz dluugo jak mowie i NIC MI NIE JEST!!
Masz racje "ja adi", plywaniem zrobisz sobie sylwetke, i tymi cwiczeniami co Ci mowilem takze, nie obawiaj sie katabolizmu - czyli spalaniem miesni, jedz bardzo wartosciowe produkty, tylko takie Ci w tym pomoga, a najlepiej jakbys to wszystko, zarowno te plywanie i treningi silowe wspomogl Bcaa - INKOSPOR'a X-treame, i nic Ci sie nie stanie, ja jakos trenuje juz dluugo jak mowie i NIC MI NIE JEST!!
FISHER
...
Napisał(a)
Fisher nie rozumiem tego i NIC MI NIE JEST!!
czy to chodzi o to, ze sie nie utopiles??
pozdro

czy to chodzi o to, ze sie nie utopiles??

pozdro
...
Napisał(a)
fisher a co ma byc po tym ??:D:D wyrosnie mi 3 noga do plywania i rece jak wiosla :??:p
...
Napisał(a)
aha jezeli jestesmy juz przy temacie woda to mam takie maly problem odnosnie odbicia od scianki poniewaz gdy za kazdym razem robie przewrot w wodzie to zawsze msuze nalykac sie wody i zachlysnoac. Staram sie w tym momencie wypuszczac wode przez nos ale jakos mi to nie wychodzi jaka moze byc tego przyczyna czy mzoe za wolno to wszystko robie?? <co?>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!