Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu śledzę forum, dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. A więc, przechodząc do pytań - to tak, czy da się jakoś popracować nad klatką piersiową, biecepsami no i lekko brzuchem w warunkach domowych, tak aby dało to jakikolwiek efekt, nie spodziewam się tego samego co na siłowni, ale chociażby jakiś 6% z niej ^^ Jeżeli dałoby się, to jakie są to ćwiczenia i czy potrzebny jest jakiś sprzęt oraz dieta?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To słabo śledzisz. Bo zadajesz głupie pytania.
Trening Lafaya, będzie w sam raz na Ciebie. I nie będzie to 6% z tego, co miałbyś z siłownią. Ale raczej 85%, oczywiście z odpowiednią dietą.
Trening Lafaya, będzie w sam raz na Ciebie. I nie będzie to 6% z tego, co miałbyś z siłownią. Ale raczej 85%, oczywiście z odpowiednią dietą.
Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.
...
Napisał(a)
Co roku tak jest, już nawet przywykłem, sam najczęściej wracam na sezon.
Mam nadzieję, że tym razem z nadejściem roku szkolnego, nie przejdzie mi ochota na trening :p
Mam nadzieję, że tym razem z nadejściem roku szkolnego, nie przejdzie mi ochota na trening :p
...
Napisał(a)
Ale raczej 85%, oczywiście z odpowiednią dietą
wg jakiego wzoru żeś to wyliczył?
autorze, jakie pytanie taka odpowiedź. Podałeś partie na którym zależy plażowiczom,to jak plażowicza Cie potraktowano.
wg jakiego wzoru żeś to wyliczył?
autorze, jakie pytanie taka odpowiedź. Podałeś partie na którym zależy plażowiczom,to jak plażowicza Cie potraktowano.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
Tak podałem, z pały. Głupie wydaje mi się stwierdzenie, że bez siłowni, nie można. Skoro temu "panu" zalezy na sylwetce takiej jak w reklamach dezodorantów, to spokojnie osiągnie taką sylwetkę.
Chodziło mi tylko o to że zdecydowanie zaniżył poziom, jaki może osiągnąć ćwicząc w domu.
Chodziło mi tylko o to że zdecydowanie zaniżył poziom, jaki może osiągnąć ćwicząc w domu.
...
Napisał(a)
Rozchodziło mi się bardziej o moje możliwości ile ja jestem w stanie dać z siebie :P A no tak, nie chciałem pomocy ze względu na to, że wyglądać jak Burneika, tylko aby poprawić sylwetkę :) Na prawdę, jeszcze raz dziękuje, ściągnąłem sobie PDF'a "Trening siłowy bez sprzętu".
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!