...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
masz racje był bardziej suchy i miał więcej detali!!!mam to na kasecie!!super wyglądał!
...
Napisał(a)
jak juz muwiłem prywatnie wolałbym wygladac jak Kevin ale jakby nie patrzec ronnie ma poprostu wiecej miesni a ten brzuch hmm no trudno przeciez to nie sa wały tłuszczu tylko wychodzi wszystko to co on wp*****lał
podobnie ma ruhl,nasser i kilku innych ,flex na masie tez tak miał

*
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
"2003 WYWOŁAŁO TO SKANDAL NA ZAWODACH BO WIELE OSÓB MYSLAŁO ZE WYGRANA NALEZY DO KEVINA!DLATEGO PYTAM WAS O ZDANIE KTO JEST LEPSZY!MYSLE ZE KTOS TU ZOSTAŁ POKRZYWDZONY!" Full co ty tu za głupoty wypisujesz? Na Mr. Olympia 2003 Ronnie miał swoją życiową formę i resztę kulturystów pozostawił daleko w tyle!
I'll be back!
...
Napisał(a)
NA POCZĄTKU TEJ WYPOWIEDZI NAPISAŁEM O 2000 I 2002 WIĘC POTEM ZŁA CYFERKE WCISNĄLEM NA KLAWIATURZE.CHODZIŁO MI O 2002!CHYBA MOZNA SIE POMYLIC???
...
Napisał(a)
Ronni Coleman w 2003 byl w zyciowej formie przy wadze 129 kg byl pociachany jak nigdy jednak ten brzuch juz dawno powinien go zdyskwalifikowac ale jest maskotka Weidera wiec mysle ze nikt nie jest w stanie mu narazie zagrozic Ciezko jest osadzic ktory z nich jest lepszy maja zupelnie inna budowe jednak talie zdecydowanie lepsza ma Levrone i chyba lepiej sie prezentuje na scenie
pamietaj ze zawsze moze byc lepiej
...
Napisał(a)
Ja Kevina bardzo cenie (pozowanie), ale Ronnie ma przewagę w postaci Statuetek Sandowa.
I'll be back!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
40 cm w bicepsie
Następny temat