Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

KTO LEPSZY!

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 12972

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 4951 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 58469

W 92 Kev powinien wygrac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2638 Wiek 43 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 22660
masz racje był bardziej suchy i miał więcej detali!!!mam to na kasecie!!super wyglądał!

I'LL BE BACK BIGGER,BETTER AND MORE BAD!!TOTAL FULLBLOWN!
Odżywki, Suplementy na SFD - Kreatyna, CLA, Aminokwasy, Karnityna, HMB, Białko</a>
Odchudzanie na SFD - Dieta, odchudzanie, spalacze tłuszczu, ćwiczenia karnityna, ładny brzuszek</a>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 408 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 12660
jak juz muwiłem prywatnie wolałbym wygladac jak Kevin ale jakby nie patrzec ronnie ma poprostu wiecej miesni a ten brzuch hmm no trudno przeciez to nie sa wały tłuszczu tylko wychodzi wszystko to co on wp*****lał podobnie ma ruhl,nasser i kilku innych ,flex na masie tez tak miał

*

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2638 Wiek 43 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 22660
na masie:) na masie to ja tez mam brzuch!!hehe

Odżywki, Suplementy na SFD - Kreatyna, CLA, Aminokwasy, Karnityna, HMB, Białko</a>
Odchudzanie na SFD - Dieta, odchudzanie, spalacze tłuszczu, ćwiczenia karnityna, ładny brzuszek</a>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 823 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 20575
"2003 WYWOŁAŁO TO SKANDAL NA ZAWODACH BO WIELE OSÓB MYSLAŁO ZE WYGRANA NALEZY DO KEVINA!DLATEGO PYTAM WAS O ZDANIE KTO JEST LEPSZY!MYSLE ZE KTOS TU ZOSTAŁ POKRZYWDZONY!" Full co ty tu za głupoty wypisujesz? Na Mr. Olympia 2003 Ronnie miał swoją życiową formę i resztę kulturystów pozostawił daleko w tyle!

I'll be back!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
NA POCZĄTKU TEJ WYPOWIEDZI NAPISAŁEM O 2000 I 2002 WIĘC POTEM ZŁA CYFERKE WCISNĄLEM NA KLAWIATURZE.CHODZIŁO MI O 2002!CHYBA MOZNA SIE POMYLIC???

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 643 Wiek 45 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18607
Ronni Coleman w 2003 byl w zyciowej formie przy wadze 129 kg byl pociachany jak nigdy jednak ten brzuch juz dawno powinien go zdyskwalifikowac ale jest maskotka Weidera wiec mysle ze nikt nie jest w stanie mu narazie zagrozic Ciezko jest osadzic ktory z nich jest lepszy maja zupelnie inna budowe jednak talie zdecydowanie lepsza ma Levrone i chyba lepiej sie prezentuje na scenie

pamietaj ze zawsze moze byc lepiej

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 195 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 6811
mi tam się bardziej podoba coleman dlatego oddałem na niego głos
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 823 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 20575
Ja Kevina bardzo cenie (pozowanie), ale Ronnie ma przewagę w postaci Statuetek Sandowa.

I'll be back!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3636 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 13393
ronie coleman lepszy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

40 cm w bicepsie

Następny temat

Dobra siłownia w Warszawie na Nowodworach

Spalanie
Polecane artykuły