Panowie od stycznia planuje siegnac po jakie suplementy:) bralme do tej pory kreatyne mono a pozniej jakis jablczan kreatyny bo mailem od barta:)ale to bylo w marcu i wlasnei zastanawiam sie teraz na zakupem czegos ale nie drogiego i mam pytanie jakas kreatyna czy jakie staki czy inne?Bo nie orientuje sie dobzre chce oczywiscie sile i moz ezbey masa poszla ale efektu puchniecia nie musi byc:)chociaz wiekszosc co zwiazane z kreta pewnie tak dziala :)Planuje od brata wziac MUtant Masa dodatkowo od bartadziewczyny bede mial BCAA i ZMA i jakie smineraly (mam tez tribulus czy jak to tam ale mam 22 lata i to chyba gowno jest i nie bede etgo bral)no i wlasnie chce cos kupic zalezy mi na masie i sile bo masa nie chce isc:)moz ekupic cos mocnego i uzupelniac to mono?tak 80zl to jzu duzo :Dchyba ze bylaby sporo porcja to moge dac.i czy np karbo kupic i pic po treningu daj cos?:)no ale najbardziej mi na tym dopalaczu zalezy:)co by bylo najlepsze:)zaarz pewnie mmnie pojada ludzie;p
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zmien dzial na Doping
Wypełnij Ankiete bez niej nikt Ci nie pomoze
I kurde ludzie nie piszcie ciaglym tekstem takie cos sie ch*jowo czyta...
Wypełnij Ankiete bez niej nikt Ci nie pomoze
I kurde ludzie nie piszcie ciaglym tekstem takie cos sie ch*jowo czyta...
Tym sposobem nic nie znajdziesz. Podaj chociaż jedno słowo kluczowe.
...
Napisał(a)
tą kase co masz na suplementy zainwestuj w diete i będziesz wiele bardziej zadowolony :)
...
Napisał(a)
ach ****a zabawne za***iscie zabawne jak masz pisac takie glupoty to se daruj
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pfs a rzezba a poprawa definicji miesniowej ? mozliwe
Następny temat