Szacuny
1
Napisanych postów
225
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1386
Jak sie rzezbic pompkami? tylko nie dawajcie zadnych linkow bo przegladalem tematy dotyczace pompek i nigdzie niema o rzezbieniu aktualnie robie 20 powtorzen wkazdym cwiczeniu i w kazdej serii
8751
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
42589
druga sprawa, przy tr na rzeźe- jeśli już ktoś takowy wykonuje wraz z dietą+suplami to
najlepiej podstawowe wielostawowe ćwiczenia wykonywać w mniejszej ilości powtórzeń- (pozwoli to na zminimalizowanie spadków i nie powoduje płaszczenia mięsni hehe tzn- mięsnie nie stają się płaskie.)a izolowane w większej ilości powtórzeń
a zresztą sprawdzcie sami, zobaczycie o co mi chodzi.
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
Szacuny
1
Napisanych postów
225
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1386
bez kitu nie rob ze mnie idioty bo wiesz o co mi chodzi stosuje trening domatora + diete redukcyjna to trzymac sie tych 20 pow. czy na maxa ale na maxa to z kolei bede musial wieksze zapotrzebowanie da sie tak rzezbic czy nie...
Szacuny
1
Napisanych postów
225
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1386
Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi o pompki przy różnym rozstawie rąk?//tak
I czy tylko pompki klasyczne czy odwrotne też?// rozne brzuszki przysiady unoszenie posladkow w lezeniu sporo tego jest ale czy jest sens to rozpisywac na 1 treningu cale cialo cwicze pompki tylem czyli na triceps idzie wspiecia na palce jednej nogi na zmiane a jak zrobie wieksza ilosc powtorzen to bede mial trening ponad 3h...(ale ok czas niestanowi problemu ale hajs tak) bo robie 5 rodzajii pompek i zastanawiam sie czy by jeszcze niedodac albo zamienic brzuszki 4-5 rodzaji(proste, skosne) dolne grzbietu
a nie spale miesni robiac wiecej powtorzen dla mnie to nie problem zrobic wiecej elo
Szacuny
2
Napisanych postów
82
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
9030
watki w stylu cwiczenie z pommpkami na mase czy pomki na rzezbe sa bez sensu. zwlascza ci kolezkowie co robia 15 pompek w sreii sa zastanawiajacy, chyba przeczytali ze przy takiej ilosci miesnie rosną i dlatego robia po 15. trzeba cwiczyc kazda serie na maksa. jak w pierwszej dasz rade zrobic kilkadziesiat to juz nic ci pompki jesli chodzi o miesnie nie dadza. serie limitowane to sa dobre jesli zalezy na ilosci powtorzen.