WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jaksie rzezbic pompkami?

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3286

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 225 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1386
Jak sie rzezbic pompkami? tylko nie dawajcie zadnych linkow bo przegladalem tematy dotyczace pompek i nigdzie niema o rzezbieniu aktualnie robie 20 powtorzen wkazdym cwiczeniu i w kazdej serii

ewenement

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 8751 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 42589
druga sprawa, przy tr na rzeźe- jeśli już ktoś takowy wykonuje wraz z dietą+suplami to
najlepiej podstawowe wielostawowe ćwiczenia wykonywać w mniejszej ilości powtórzeń- (pozwoli to na zminimalizowanie spadków i nie powoduje płaszczenia mięsni hehe tzn- mięsnie nie stają się płaskie.)a izolowane w większej ilości powtórzeń
a zresztą sprawdzcie sami, zobaczycie o co mi chodzi.

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 10951 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 73516
jak to zezbic sie pompkami
to tak sie da wogole ?
...
Napisał(a)
Początkujący
bez kitu nie rob ze mnie idioty bo wiesz o co mi chodzi stosuje trening domatora + diete redukcyjna to trzymac sie tych 20 pow. czy na maxa ale na maxa to z kolei bede musial wieksze zapotrzebowanie da sie tak rzezbic czy nie...

ewenement

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 125 Wiek 43 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2252
Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi o pompki przy różnym rozstawie rąk?
I czy tylko pompki klasyczne czy odwrotne też?

Co do samej rzeźby to po prostu większa ilośc powtórzeń i dobra dieta
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 192 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5528
j.w rób więcej powtórzen

Masa to podstawa, zacznij od diety http://bigpaker.net/dieta-na-mase.htm 

...
Napisał(a)
_Knife_ Moderator
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 11365 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 86843
Buahahah więcej powtórzeń, rzeźbić pompkami. Nie mogę. Weź się chłopie za normalny trening. Pompkami wiele nie zbudujesz, ani nie wyrzeźbisz.

Największe mity i kłamstwa dotyczące dopingu: https://***********/d0ping
Największe mity medyczne: https://***********/mitologia1 

...
Napisał(a)
Początkujący
Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi o pompki przy różnym rozstawie rąk?//tak
I czy tylko pompki klasyczne czy odwrotne też?// rozne brzuszki przysiady unoszenie posladkow w lezeniu sporo tego jest ale czy jest sens to rozpisywac na 1 treningu cale cialo cwicze pompki tylem czyli na triceps idzie wspiecia na palce jednej nogi na zmiane a jak zrobie wieksza ilosc powtorzen to bede mial trening ponad 3h...(ale ok czas niestanowi problemu ale hajs tak) bo robie 5 rodzajii pompek i zastanawiam sie czy by jeszcze niedodac albo zamienic brzuszki 4-5 rodzaji(proste, skosne) dolne grzbietu
a nie spale miesni robiac wiecej powtorzen dla mnie to nie problem zrobic wiecej elo

ewenement

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 82 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 9030
watki w stylu cwiczenie z pommpkami na mase czy pomki na rzezbe sa bez sensu. zwlascza ci kolezkowie co robia 15 pompek w sreii sa zastanawiajacy, chyba przeczytali ze przy takiej ilosci miesnie rosną i dlatego robia po 15. trzeba cwiczyc kazda serie na maksa. jak w pierwszej dasz rade zrobic kilkadziesiat to juz nic ci pompki jesli chodzi o miesnie nie dadza. serie limitowane to sa dobre jesli zalezy na ilosci powtorzen.
...
Napisał(a)
Początkujący
jak niemam hajsu na silownie to cwicze w domu pompki proste

ewenement

...
Napisał(a)
_Knife_ Moderator
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 11365 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 86843
Bez przesady, jak nie masz kasę na siłownię, to na żarcie pewnie też nie. To co rodzice zapewniają to za mało.

Największe mity i kłamstwa dotyczące dopingu: https://***********/d0ping
Największe mity medyczne: https://***********/mitologia1 

...
Napisał(a)
Początkujący
matka niechce mi dac hajsu na silownie bo ma nasrane we lbie i tyle dlatego robie pompki proste?

ewenement

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening na kofeinie

Następny temat

TRENING NA KLATE POMOCY !!

electro
Polecane artykuły