Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
83
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4798
Przymierzam się od stycznia do prohormonów. Wcześniej sporo było supli ale nigdy prohormonów ani koksów. Zważając że ciężko na forum znaleść tematy z konkretnymi odpowiedziami to założe swój własny.
I teraz pytania:
1. Co wziąć? myślałem o S-drolu lub epi. Wolę na spokojnie więc łączeniu dwóch czy M-drolu podziękuje. Więc co lepsze? może jeszcze coś innego równie "łagodnego"?
2. Co na odblok o ile jest konieczny? Clomid,Nolvadex? a może wystarczy coś takiego jak Tamoksyfen ?
3. Co do cyklu? planuje: Probiotyk, Omege3, Multiwitamine, Liv52, Animal Flex (zacznę wcześniej żeby podleczyć starą kontuzje barku), do tego jakieś carbo, białeczko i może na koniec jakiś stack jak środki pozwolą.
Proszę o konkretne odpowiedzi, za doradzanie saa albo odradzanie prohormonów dziękuję.
Waga: 87
Wzrost: 186
Obwód klatki: 117
Obwód ramienia: 43
Obwód talii: 86
Obwód uda: 60...
Obwód łydki: nie znam
Staż na siłowni: 7lat z przerwami
Ilość spożywanego białka: 2,5
Ilość spożywanych węglowodanów: 6
Ilość spożywanych tłuszczów: 1
Opis przebytych cykli sterydowych: brak
Trening: masowy
Cel cyklu: kilka kg dobrego mięcha
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 8mcy po staku kreatynowym
Poziom BF%: nie znam
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): ektomorfik
Stan zdrowia: bardzo dobry
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: ani jedno ani drugie
PPM podstawowa przemiana materii: szybka
Wyciskanie leżąc (MAX): 140
Martwy ciąg (MAX): 100-100 szkoda mi kręgosłupa
Przysiad (MAX): nadrabiam bo kiedyś tylko klata klata...
Szacuny
5
Napisanych postów
83
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4798
To jak w końcu?
1 hdrol 2cabs ed
2-4 hdrol 3cabs ed
5 hdrol 2caps ed
6 hdrol 1 cabs ed ?
wyjdzie 98 caps a mam 120 ale jeśli tak lepiej to jak najbardziej się dostosuje tylko proszę o jeszcze jakieś opinie
Szacuny
3
Napisanych postów
1189
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
18017
epi albo hdrol
pewna firma dużo osób brało nikt nie umarł:)
jeśli idzie o Hdrola szukaj z datą ważności 2012 i pod spodem musi być napis TC40/120, inne to fake
oba to są raczej w miare lekkie środki( na 1szy cykl polecane) więc na pct starczy albo jakiś dobry booster teścia , albo np. PCT complete też z firmy która robi Hdrola
co do pkt 3 tak jak napisałeś OKEJ
Szacuny
5
Napisanych postów
83
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4798
zawęziłem produkty do hdrola CEL i epi z chaparral labs i wiem że najlepiej byłoby je połączyć ale podliczyłem wszystko i ekonomicznie mam 3 opcje(poradzcie która lepsza). Kupić:
1. 2x h-drol
2. 2x epi
3. 1x h-drol i 1x epi?
Chciałbym abyście opisali mniej więcej różnice miedzy tym wyborem tzn co sie stanie przy tych trzech opcjach, chodzi mi o kreteria takie jak masa siła zdrowie(w tym ginekomastia, libido i poziom tescia)
Szacuny
3
Napisanych postów
1189
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
18017
ostatnia opcja bez sensu bo jakbyś chciał zrobić tak ,że najpierw jeden potem drugi środek to ledwo zdąży się wkręcić jedno i już kończysz i bierzesz drugie , a jakbyś chciał brać naraz to wątroba za dużo dostanie po dupie bo oba metylowe środki
jak na 1szy cykl weź 2x epi będziesz zadowolony
na następny możesz 2x hdrol
przynajmniej ja to tak widzę
Zmieniony przez - kscman w dniu 2010-12-20 13:50:15
Szacuny
5
Napisanych postów
83
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4798
pociągnę do końca mój temat. Pomóżcie w rozpisaniu co z czym, ile i jak brać. Do cyklu mam:
H-drol 2x = 120caps
Omega-3 120caps
Esentiale forte 50caps (ponoć to do cyklu)
Hepatil 40 caps (a to na regeneracje)
clomid - ale mam zamiar zapodać tylko listek
i jeszcze dokupie jakieś mono 500g albo ZMA na podtrzymanie? tu doradzcie i od razu kiedy to zacząć brać.