Podobno wystarczą 3 posiłki dziennie i ludzie którzy tak jedzą to mają odstępy czasowe często ok. 6 godzin, więc czy oni wtedy też mają katabolizm czy nie??
Podobno wystarczą 3 posiłki dziennie i ludzie którzy tak jedzą to mają odstępy czasowe często ok. 6 godzin, więc czy oni wtedy też mają katabolizm czy nie??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Dodam, że zaleca się spożywanie posiłków co 3 godziny nie ze względu na jakiś tam katabolizm, lecz po to, aby nie spowolnić metabolizmu.

A z tym jedzeniem non-stop przez dwa dni to by nie wypalilo, bo pokarm trawi sie najkrocej w 10h (gardlo-jelito grube), wiec co najwyzej bysmy biegali co chwila do klopa

Beatus, qui prodest, quibus potest

To ze procesy zyciowe przebiegaja rownolegle wydaje mi sie oczywiste wiec argument albo rybka albo... do mnie nie przemawia.
Zmieniony przez - jj ptak w dniu 2005-10-04 11:51:22
Przyjąłem, że tu chodzi o stan kataboliczny jako "stan spalania tkanki tłuszczowej", bo inaczej nie umiem zinterpretować tą wypowiedź.