Szacuny
19
Napisanych postów
4645
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16509
Już w najbliższy piątek na gali "Wojak Boxing Night" w Ełku były mistrz Europy wagi półśredniej Rafał Jackiewicz (34-8-1, 18 KO) w najpoważniejszym teście w swojej zawodowej karierze zmierzy się z Delvinem Rodriguezem (24-3-2, 14 KO). Stawką pojedynku będzie status oficjalnego pretendenta do tytułu championa International Boxing Federation.
Zmieniony przez - bokser7393 w dniu 2009-11-26 18:35:03
Szacuny
19
Napisanych postów
4645
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16509
Jest o 20:30 na Polsat Sport, a później sama walka wieczoru o 22.10 na Polsacie. Przecież to gala w Ełku to jak może być nie emitowana na Polskich stacjach?
Szacuny
18
Napisanych postów
4847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
40994
Podobno Jackiewicz nie zapuszczał się jak kiedyś i nie jadł masowo słodyczy od roku ponoć trzyma stałą wagę i forma jest bardzo dobra a jak jest naprawdę , to przekonamy się niebawem. Oczywiście jako Polak jestem za Jackiewiczem mam nadzieje że podoła temu zadaniu...
"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)
Szacuny
19
Napisanych postów
4645
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16509
Jak każdy bokser przed walką mówi, że jest w dobrej formie,a później wszystko wychodzi w ringu. Dokładnie tak jak mówi jarzynek, Jackiewicz założył się z kolegami z Bulitu, że nie przekroczy danej wagi. Ograniczył słodycze i trzyma się swojej wagi. Może Rafał faktycznie pokaże tą dobrą formę w ringu. Oby
Szacuny
76
Napisanych postów
34675
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
434550
Pewnie Lenartowicz będzie zapowiadał Jak zobaczymy "Wojownika" w takiej formie jak z Zaweckiem to myślę, że tym razem sędziowie i ściany nie pomogą Oby tylko nie było nudnej walki
W życiu znam się na dwóch rzeczach, na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...