mam prosbe czy niemkulby ktos mi ulozyc jakiegos planu czy nawet jednego czy pare cwiczen ktore wyrobia szybkiego i mocnego strzala . Ja wiem ze nietylko trzeba miec lape a takze nogi barki itp. Ale co w szczegolnosci wyrobi mocnego szybkiego strzala ????????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Podziwiam cię Kask że odpowiadasz tak konkretnie na tak zadawane pyatania. Dałbym Ci soga ale nie daje nikomu z zasady
Siemanko
"Poproszę dwa piwa albo nawet trzy"
Warszawa - Czerniaków

Siemanko
"Poproszę dwa piwa albo nawet trzy"
Warszawa - Czerniaków
Warszawa - Czerniaków
...
Napisał(a)

Siedz sobie na klatce wp*****laj kielbase,obalaj browce i strzelaj kazdego lamusa co przechodzi,plus metka,omka,tesciu na silke wpadaj raz na miesiąc bo ci masa spadnie jak bedziesz wiecej cwiczyl.Tak po pol roku bedziesz krulem bloku.
...
Napisał(a)
w kazdym badz razie donkey pierwszy bys dostal wpier..l w moim bloku
...
Napisał(a)
@Tysons
Gdzie problem? Na zartach sie nie znasz ?
Mai Tai po Muay Thai
Gdzie problem? Na zartach sie nie znasz ?
Mai Tai po Muay Thai
Tylko trening, nie chęć szczera, zrobi z Ciebie rotweilera !
...
Napisał(a)

Na "szczała" to wystarczy trening ktory podałem(co miesiąc zwiększaj ilośc zjadanej kiełbasy,koksów i lamusów co w konsekwencji powiększy twoją mase-a wiadomo wieksza masa wieksza siła i kasa),jeśli natomiast interesuje cie autentyczna walka(i ciezkie zap*****lanie na treningu) to masz pełno klubów zapaśniczych i bokserskich(w ktorych treningi są prawie za darmoche) a nie internet...
...
Napisał(a)
odkiedy masa = siła ? pierwsze słysze.
Na siłę udeżenia najbardziej wpływa triceps ( trójgłowy ramienia )
Na siłę udeżenia najbardziej wpływa triceps ( trójgłowy ramienia )
...
Napisał(a)
F = ma, czyli: siła = masa x przyśpieszenie.
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
...
Napisał(a)

"odkiedy masa = siła ? pierwsze słysze.
Na siłę udeżenia najbardziej wpływa triceps ( trójgłowy ramienia )"
Odwtedy kiedy są w boksie kategorie wagowe kimono sryciarzu

Widziales walke Lewis 120 kilo vs Hammed 60 kilo?nie?:

Triceps tricepsowi nie rowny.Dzisiaj nawet w valetudo coraz rzadziej maly wygrywa z duzym.
No i wroc do szkoly oblałes fizykę

...
Napisał(a)
kup sobie ciezarki i cwicz tzn. trzymaj ciezarki w rekach i wal w powietrze w ten sposob cwiczysz szybkosc i sile uderzenia
Lipa
Lipa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!